USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Профілактику ВІЛ-СНІДу у Ковелі фінансують американці

5 Березня 2009 11:11
У Ковелі розпочалася реалізація міжнародного проекту «Здоров’я», що фінансується Корпусом Миру США в Україні. Про це 5 березня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією httpсайту Ковельської міськради://www.kovel.osp-ua.info/ , волонтер цієї організції в нашому Адам Кайзер брав участь у конкурсі проектів з цієї теми і здобув перемогу.
У рамках проекту заплановано ряд заходів. Першим етапом став триденний семінар з питань профілактики ВІЛ-інфекції та СНІДу, організований спеціалістами міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Проводив навчання Національний тренер з профілактики ВІЛ-інфекції та СНІДу з міста Києва Віктор Каратов.
У семінарі брали участь вчителі загальноосвітніх шкіл, представники громадських, неурядових, державних організацій, учні та студенти навчальних закладів міст.
Після завершення семінару кожен учасник отримав сертифікат, який засвідчує можливість інформування населення з питань профілактики ВІЛ-інфекції та СНІДу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus