USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Профорганізації Луцька ігнорують путівки до Дачного?

2 Квітня 2009 15:56
Сьогодні, 2 квітня, на V племіумі обкому профспілки працівників держустанов говорили про проблеми санаторно-курортного лікування та оздоровлення дітей. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Як вважає голова обкому профспілки працівників державних установ Ольга Сабурова, комісії соцстраху, які здебільшого очолюють голови профкомів, ще не завжди своєчасно подають заявки на путівки у відділення Фонду соцстраху, не проявляють належної наполегливості у позитивному їхньому вирішенні.
«Стосовно організації роботи нашого табору імені Олега Кошового у селі Дачне Ківерцівського району влітку цього року, то, безумовно, ми готуємося до літнього оздоровлення. Плануємо розпочати роботу табору орієнтовно 10 червня цього року та при потребі провести три табірні зміни тривалістю 14 чи 21 день кожна», – розповіла Ольга Сабурова.
За словам пані Сабурової, попередня орієнтована вартість путівки на 14 днів – 1120 гривень, а на 21 день – 1680 гривень. При придбанні путівок для дітей державних службовців чи інших застрахованих осіб Фонд соціального страхування із тимчасової втрати працездатності виділяє на одну дитину в день 33 гривні. Решту суми сплачують батьки, профспілкові комітети, адміністрації.
«На жаль, у минулому році жодної путівки не взяли Рожищенський, Горохівський, Іванничівський райкоми, цілий ряд профорганізацій міста Луцька», – додала голова обкому профспілки працівників державних установ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus