USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Програму підтримки демобілізованих бійців на Волині виправили

29 Лютого 2016 18:14
Проект програми, що отримав нищівну критику під час сесії облради, доопрацювали, врахувавши думку учасників АТО, волонтерів та громадських активістів.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 29 лютого.

Як нагадала директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод, депутати повернули проект регіональної програми підтримки демобілізованих учасників АТО на доопрацювання після розгляду під час сесії. На думку депутатів, у програмі не була врахована низка ключових моментів, не враховано думку громадських організацій учасників АТО. Наразі провели попереднє обговорення проекту програми з представниками громадських організацій, на сайті ОДА розмістили повідомлення про прийняття пропозицій.
Публічне обговорення проекту програми провели 23 лютого, у ньому взяли участь заступники голови ОДА, учасники АТО, волонтери, громадські активісти та депутати облради. На думку всіх, доопрацювання вимагали розділи програми щодо медичного обслуговування учасників АТО та інформаційного супроводу програми.

Говорили про додаткове придбання обладнання для госпіталю ветеранів війни та створення належних умов для перебування демобілізованих учасників АТО у психіатричній лікарні №1. Також ставили питання про зняття інформаційних заходів з проекту програми і перенесення їх в програму національно-патріотичного виховання.

Врахували усі пропозиції щодо земельних питань, питань забезпечення житлом, протезування, надання матеріальної допомоги. Доопрацьований проект програми, зі слів Оксани Гобод, вже можуть розглядати депутати облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
з 51 бригади Показати IP 29 Лютого 2016 18:58
Бігборди пропоновані владою нам точно не потрібні))... Кого ви ними хочете заохотити, тв@рюки? Ще раз нас, одних і тих же?)).... Наївні потвори, нічого повторно у вас вже не вийде, як тоді, на весні 2014 р. - Двічі в оду річку не ввійдеш, як кажуть. - Хотіли своєю гнилою пропагандою зробити рекламу армії і видати це за "підтримку" демобілізованих бійців? Тобто, і рибку з'їсти, і на х@.. сісти. С@ки! Це така вдячність, за те що ми там пережили?!... Нічого, настане і вам судний час.
укроп Показати IP 1 Березня 2016 11:42
А ЧОМУ НІХТО НЕ ПОВІДОМИВ ПРО ОБГОВОРЕННЯ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus