USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура вимагає суворішого покарання для водія, який збив Влада Андрушківа

11 Січня 2018 15:07
Волинська прокуратура оскаржила в апеляційному порядку вироку Луцького міськрайонного суду у кримінальному провадженні щодо порушення 59-річним лучанином правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли 16-річному потерпілому тяжке тілесне ушкодження, та залишення ним потерпілого у небезпеці, інформують у прес-службі прокуратури області.

8 грудня 2016 року Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку.

Водій же, не надавши йому допомоги, покинув місце пригоди, проте невдовзі зіткнувся ще з двома авто й змушений був спинитися через пошкодження свого транспортного засобу.

Згодом винуватець ДТП, після рішення суду вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень. А на черговому розгляді справи у суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістью 60 км/год. Суд у цій справі декілька разів переносили через важкий стан потерпілого.

Винуватця п'яної ДТП на Дубнівській Володимира Мігаса засудили до 4,5 років.

Суд визнав водія винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 та ч.1 ст. 135 Кримінального кодексу України, й призначив йому покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Оскаржуючи цей вирок у апеляційному порядку, прокурори вимагатимуть суворішого покарання для винуватця ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus