USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прокуратура порушила кримінальну справу проти ще одного депутата Луцької міськради

21 Квітня 2009 10:09
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти депутата Луцької міськради Василя Гаврилишина. Про це під час прес-конференції 21 квітня розповів градоначальник Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Богдан Шиба зазначив, що текст звернення за підписом заступника Генпрокурора Віктора Пшонки буде озвучено під час найближчої сесії Луцької міськради.
Як ідеться у повідомленні Генпрокуратури, копію якого «ВН» люб’язно надав секретар міськради Анатолій Бірюков, зазначено, що «Генеральною прокуратурою України порушено кримінальну справу стосовно депутата Луцької міської ради Гаврилишина В.Б. за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України».
Довідково:
Відповідно до частини 5 статті 191 Кримінального кодексу, Василю Гаврилишину за нібито «привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем», якщо вони вчинені «в особливо великих розмірах або організованою групою», може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Квітня 2009 10:29
Не за "нібито", а цілком правильно. Те, що декілька працівників "Західінкомбанку" знаходяться під вартою, а один повісився, а 80 млн.грн. рефінансування від НБУ не можуть знайти, вказує на те, що пан Гаврилишин дійсно "нідочого" при цих справах.
Анонім Показати IP 21 Квітня 2009 11:00
От БЮТ працює!Дійсно "справедлива" партія!Усі депутати по всіх радах області від БЮТ якщо не з кримінальним минулим і довідкою про вже несудимість(як депутат Камінь-Каширської райради від БЮТ Сергій Панасюк чи екс-депутат Любешівської райради банкір "Аваля" , що зник із чималою сумою людських грошей),то з кримінальним майбутнім як Гаврилишин.І ви, шановний народе,ще вірите Юлі та її холуям?!
Анонім Показати IP 21 Квітня 2009 12:53
Злодії діяли за простою схемою. Спочатку видавали готівкові кредити на своїх підлеглих під невеликі відсотки . Потім готівку вносили кредитну спілку від імені керівництва банку, яке було засновниками цієї спілки. А підприємець міг отримати кредит вже в кредитній спілці під реальні відсотки. Ось за цю невеличку різницю і жила вся родина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus