USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Прослуховування офісу Зеленського потрібне Порошенку для організації провокацій, – журналіст

5 Березня 2019 12:59
Прослуховування київського офісу кандидата у президенти і артиста Володимира Зеленського зі сторони підконтрольного президенту Петру Порошенку СБУ потрібне для того, щоб влаштувати провокацію проти артиста, оскільки шансів на перемогу у президента немає.

Про це на своєму сайті повідомив журналіст Олександр Дубінський.

Нагадаємо, 4 березня поліція Києва виявила біля офісу кандидата у президенти Володимира Зеленського елементи апаратури для прослуховування. Як виявилося згодом, вона належить Службі безпеки України, яка поки підтримує президента.

«Спіймати Зеленського на компрометуючих зв’язках та корупційних схемах неможливо, бо він не займався дерибаном землі, не створював Роттердам+ спільно з політиками, чиновниками і силовиками, він займався творчістю.

Тому контрольовані Порошенком СБУшники, прослуховуючи офіс «Кварталу» могли або створювати базу для провокації, адже знаючи план дій Зеленського, його пересування, зустрічі, могли, наприклад, наркотики підкинути чи аварію влаштувати, або ж намагатися знайти докази спілкування з Ігорем Коломойським, щоб їх опублікувати», - говорить Дубінський.

З його слів, після усіх скандалів, збагачення на війні та українцях, у Порошенка немає шансів на перемогу на виборах, тож єдина його надія – організувати якусь провокацію та усунути головного свого конкурента – Зеленського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus