USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протести і блокування трибуни: Верховна Рада сьогодні розглядає законопроєкт про ринок землі. Наживо

6 Лютого 2020 13:41
Сьогодні Верховна Рада України розглядає в другому читанні законопроєкт про ринок землі. Під радою зібрались мітингарі, які вимагають не приймати недолугий законопроєкт.

Зокрема, йдеться про проєкт закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» (№ 2178-10). Крім того, сьогодні парламент планує визначитися щодо роботи над законопроєктами, які стосуються змін до Конституції.

З вимогою не приймати недолугий законопроєкт про відкриття ринку землі під Верховну Раду вже прийшли мітингарі.

Запеклі сутички точаться і у залі засідань. Частина нардепів заблокувала трибуну Верховної Ради, аби не допустити його прийняття. Юлія Тимошенко зайняла місце спікера, Ілля Кива став за трибуну.
Незважаючи на протести, пообіді Верховна Рада почала розглядати законопроєкт про продаж земель сільськогосподарського призначення у другому читанні.

Попри заблоковану трибуну і частини президії спікера, Рада перейшла до розгляду законопроєкту 2178-10 «Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення». Депутати озвучують свої правки з місця.

Водночас депутати проголосували за продовження роботи Ради у четвер до 19:30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus