USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проти волинян, які пікетували прокуратру краю, можуть відкрити справу

8 Липня 2008 14:46
Сьогодні, 8 липня, під стінами прокуратури Волинської області розгорнувся пікет проти корупції, яка начебто існує в цій правоохоронній установі. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Близько півсотні пікетувальників о 10.20 перекрили дорогу прокурору Волині Андрієві Гілю, який якраз виїжджав автівкою Toyota Camry. Пікетувальники дорікали, що прокуратура затягує справи. За словами голови Волинської правозахисної групи Степана Василюка, у прокуратурі процвітає корупція.
 
Андрій Гіль вийшов із автівки і попросив пікетувальників звільнити проїзд. Зі слів прокурора, він саме зібрався їхати на похорон. Водночас пан Гіль пригрозив учасникам пікету, що його відомство може відкрити справу. Але погроза на пікетувальників не подіяла, тож прокурор області змушений був скористатися резервним виїздом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олесь Показати IP 14 Квітня 2009 21:50
Нам вистачає системного дерибану області Грицюком та його братією з БЮТ. Крайслерів за 300 тисяч та "колгоспних" підходів у керівництві, як казав класик - найвищим представницьким органом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus