USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Проєкт прозорих іспитів на права водія з 1 грудня пошириться по всій Україні

28 Листопада 2023 10:53
Від початку наступного місяця пілотний проєкт щодо забезпечення прозорих іспитів на водійські права пошириться на всю територію України.

Про це повідомила пресслужба Головного сервісного центру МВС.

«Пілотний проєкт із забезпечення прозорих іспитів із 1 грудня розширюється по всій Україні. Він стартує у Харківській, Чернівецькій, Тернопільській, Волинській, Дніпропетровській, Запорізькій та Миколаївській областях», – заявили у пресслужбі.

Зазначається, що з 1 грудня теоретичні та практичні іспити прийматимуть виключно ті сервісні центри МВС у цих областях, які беруть участь у пілотному проєкті.

Читати ще: Лучанка першою на Волині склала іспит з водіння без автошколи

Інші сервісні центри МВС у цих регіонах, як і раніше, надаватимуть громадянам послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, обміну та видачі національного та міжнародного посвідчення водія, вибракування транспортного засобу.

В установі проаналізували ситуацію по сервісних центрах МВС і констатують, що великий попит на іспити наявний у Житомирській та Сумській областях.

Читати ще: Відтепер можна складати теоретичний іспит на водійські права без навчання в автошколі

«У зв’язку з цим розширюється перелік сервісних центрів МВС, які здійснюватимуть екзаменаційну діяльність. Тому з 1 грудня в цих регіонах теоретичний та практичний іспити додатково прийматимуть ще у двох сервісних центрах МВС: № 1844 у місті Звягель на Житомирщині та № 5943 в Охтирці, що на Сумщині», – поінформували у ГСЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 28 Листопада 2023 11:12
недавно здавав знайомий за новою схемою, дуб дубом , дав 200 баксів вже ганяє на пассаті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus