USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Приховані статки – причина стрімкого падіння рейтингу Петра Порошенка

14 Березня 2019 07:00
Кандидат в президенти України Петро Порошенко продовжує з'являтися в центрі різноманітних скандалів, які можуть не дозволити йому продовжити термін своїх повноважень.

Портал Ukrainian Papers опублікував документи, що вказують на те, що глава держави виводить гроші через офшори, роблячи шикарні покупки, повідомляють Акценты.

Зокрема, чинний президент України, чия податкова декларація вражає своєю скромністю, оформив на офшорні компанії розкішну яхту і приватний літак. Документи, що підтверджують це, знаходяться у відкритому доступі. Навіть такий могутній чоловік, як Петро Порошенко, виявився не в змозі приховати правду.

Президент України намагався діяти обережно, проте все одно не зумів приховати свій стан. Стало відомо про те, що приватний літак бізнес-класу Cessna 680 Citation Sovereign і дорога яхта MIKА «Maestro 65» записані на офшорну компанію заступника генерального директора корпорації ROSHEN Сергія Зайцева. Втім, їх справжнім власником є ​​саме Петро Порошенко.
Що ще приховує Петро Порошенко?

Незважаючи на те, що дані активи не внесені до податкової декларації президента, ниточка розслідування веде саме до нього. Літак з яхтою, згідно з документами, через цілий ряд офшорних компаній записані на рахунок австрійської фірми JB Park. Вона ж, у свою чергу, належить кіпрському офшору Euro Business Investments. Його власником є ​​провідний керуючий компанії ROSHEN Сергій Зайцев. А власником кондитерської компанії, як відомо, все ще залишається Петро Порошенко.

Літак Cessna Citation Sovereign з серійним номером 680-066 був придбаний в 2011-му році з розстрочкою платежу на п'ять років. До 2016-го року загальна сума виплат, згідно з договором, становила майже вісім мільйонів доларів. Таким чином, Петро Порошенко порушує як мінімум кілька законів України. Невідомо, чи дасть він відповідь за свої дії, проте навряд чи варто чекати від президента будь-якої реакції. Очевидно, що для нього зараз багато поставлено на карту. Петро Порошенко зробить все для того, щоб виграти вибори.
Як повідомлялося, чинний президент активно висміяний вдячними співгромадянами в мережі. Приводом для чергової порції жартів стала віднесена ураганним вітром агітаційний намет політика. В результаті цього інциденту ніхто не постраждав.

Сам президент останнім часом серйозно постраждав. Під час зустрічі з виборцями в Житомирі активно спілкувався з народом Порошенко полетіла палиця. Попадання виявилося точним, охорона не встигла зреагувати на цей інцидент.

, що колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі розповів про реакцію Порошенко на анексію Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus