USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прихильники Порошенка закликають до сепаратизму і розстрілів тих, хто голосував не за нього

1 Квітня 2019 16:05
Обливання брудом, ненависть, образи та погрози: провладні блогери критикують у сомережах усіх, хто голосував не за Петра Порошенка. Ці меседжі підхоплюють і волиняни, які образами виборців Зеленського намагаються загітувати їх за чинного президента.

Лідери думок згори публікують сповнені ненависті дописи, пропонуючи розстріли та виведення зі складу України областей, які проголосували за Зеленського.

Відмінна риса провладних спікерів – навішування ярликів.

Наприклад, пропрезидентський політолог Тарас Березовець заявив, що ті, хто голосували за Зеленського, – не «громадяни».
Підтримує його і блогер Олексій Петров, який говорить про примітивні інстинкти виборців, які не думають, та ледь не закликає до зброї.
Цікаво, що блогери виправдовують фальсифікації Порошенка. Так, Дмитро Бабкін пише, що якби у 1999 не було «каруселі» і вкидів, то переміг би Симоненко, а не Кучма.
Але найбільш скандальна заява була в журналіста Айдера Муждабаєва, який закликав розстрілювати тих, хто голосував не за Порошенка, назвав їх зрадниками і сказав про втрату областей, де не підтримали чинного президента.


Схожі настрої і в значної аудиторії волинян. Перші години після публікації екзит-полів були самими показовими. Дивна тактика одночасної дискредитації виборців з одночасним закликом голосувати за Порошенка мала відразу декілька векторів. Найпримітивніший – звинувачення в «розумовій неповноцінності». Постами на цю тему не гребували ні звичайні волиняни, ні журналісти чи навіть політики та високопосадовці.
Неймовірно високий рейтинг довіри до Зеленського почали виправдовувати будь-чим. Хоча б тим, що, мовляв, його виборці – здебільшого студенти або люди без освіти. Але і тут «не зійшлося» - за матеріалами дослідження аудиторії Зеленського на прикладі Сумської області бачимо, що виборець Володимира це в більшості вікова група від 25 до 44 років, спеціалісти вузького профілю з вищою освітою.
Другий вектор – армія. Мовляв, «якщо не підтримуєте Порошенка, то йдіть воювати самі». Чи не найбільше на цю тему висловлювався маніпулятивними постами кіборг, довірена особа кандидата Петра Порошенка Вадим Ваврищук.
Але результати голосування вибили з рук команді Порошенка зброю у війні за електорат. Як з’ясувалося, українські військові на Донбасі проголосували проти Порошенка і, здебільшого, підтримали Зеленського.
Можливо, до кінця дня знайдуться «логічні аргументи», «пояснення» та «спростування», але поки ситуація виглядає наступним чином: ставка на армію, мову і віру не зіграла в тому обсязі, на який розраховувала команда Порошенка.

Тому з ким буде домовлятись Порошенко, аби хоч трохи зменшити відрив майже в 2 рази від Зеленського – питання часу, якого в команди президента залишилось не так багато.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Ісса Ндойє Показати IP 1 Квітня 2019 16:18
Але ж і піда....си ...
Анонім Показати IP 1 Квітня 2019 16:40
Скотиняки порохоботи
Я Показати IP 1 Квітня 2019 16:54
Пороха .І нього кодло на клик.Пі...рів.
SVV Показати IP 1 Квітня 2019 16:58
АУ!!! Під*блогери, валіть на*ер на роботу, піднімайте економіку. В інтернеті і без вас є кому срати.
123 Показати IP 1 Квітня 2019 17:30
Хворі %%доумки лише голосували за цю мародерську шв%ль.
Навуходоносор Показати IP 1 Квітня 2019 18:17
Факт - это отребье человеческое. Но взрастил его майданный режим. Хватит революций, пора засучив рукава, строить страну! Гаслами "Смерть ворогам!" нічого не збудуєш в 21- ому столітті. На превеликий жаль, сучасна українська еліта задля свого цинічного інтересу особистого збагачення (типовий приклад - шикарні маєтки під Києвом лідера "Свободи"), взяла на озброєння гасла 19 століття, автори яких читали книги при гасових ліхтарях. В наше сьогодення, коли на колайдері в Швейцарії вчені впритул підійшли до розгадки появи життя на Землі, це ідеологічний нонсенс.
2201 Показати IP 1 Квітня 2019 18:29
Цікаво, а чому так звані блогери на захист чинного гаранта пишуть на російській мові? Адже неодноразово пан ПО усіх хто мовить не на українській автоматично в нього називались сепарами. Як так ?
ще не зовсім свідоми Показати IP 1 Квітня 2019 18:37
Відверто, не міг навіть подумати напередодні нинішніх виборів, на жаль, що в нашому місті проживає шістнадцять тисяч з гаком свинарчуків, свинарчучок та свинарчат, яким подобається жити в брехливому світі проведення так званих "реформ" та реальній корупції і зубожінні населення.
Анонім Показати IP 1 Квітня 2019 19:56
жопаліста Айдера Муждабаєва треба вислати з країни. хай не смердить своїми фашистськими закликами!
Антон Показати IP 2 Квітня 2019 08:59
На расєю айдера депортірувати, путін в совєтчікі візьме такого цінного кадра
deym Показати IP 2 Квітня 2019 09:57
+на передовой пачкамилевіе ребята кидают за пороха бюлетени,а другие на крузаках приезжают и насильно забирают протоклы(от порошенко),и тертие,если на участке как доложили победа пороха,забирают без проблем,если же зеленый,то тщательно преесчитывают,и даже с таким напором фальсификата он проигрывает,а еслибы небыло вальсификаты,за пороха видимо не проголосовала бы и 10 % P.S. нам нахрен не нужен порох призидент,он 5 лет назад обещал ,чтозакончит войну,а на самом деле обогатился в 100 раз
Лео Показати IP 2 Квітня 2019 10:09
ОФИЦИАЛЬНАЯ полититка как в ИЗРАИЛЕ - УБИВАТЬ НЕСОГЛАСНЫХ
пенсіонери Показати IP 2 Квітня 2019 10:10
ПОГРАБОВАНІ ВАЛЬЦМАНОМ НЕПРИХИЛЬНИКИ ГАНЕБНОГО КРАДІЯ ПЕНСІЙ ПЕТЬКА ПОРОШЕНКА ЗАКЛИКАЮТЬ ДО КОНФІСКАЦІЇ НАГРАБЛЕННОГО БАНДОЮ БПП І ПОСАДКИ НА НАРИ ЗЛОДЮГУ ПОРОШЕНКА.
каперанг Показати IP 2 Квітня 2019 10:36
Запрыгали порохоботы.
віктор Показати IP 2 Квітня 2019 11:00
Якщо слідувати логіці цих крикунів, то прихильникам Порошенка треба перебиратись у Ростов, адже майже усі області проголосували за Зеленського. Дістали уже ці "знавціц" та "патріоти" ! Хочеться покричати - на схід чи у Крим !!! Зручно чидіти вдома, жерти хот-дог, запивати пепсі та просторікувати про політику.
хведір Показати IP 2 Квітня 2019 11:30
Якби в мене в кишені було стільки грошей як у Березовця - звісно я був би іншої думки. Катюзі по заслузі. Не можна грабити і зобижати власний народ. Але що там їм казати, якщо він за 5 років "почув нас". А ще 5 років треба, щоб він прозрів, до чого довів свій нород.
Люди Показати IP 2 Квітня 2019 12:52
Українці зробили свій вибір і це право кожного! Я вважаю що тих хто закликає до насильства і до знищення інакодумців повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності.
скептик Показати IP 2 Квітня 2019 14:31
порохоботи показали своє скотиняцьке нутро Вони свідомо закликають до знищення значної частини українців Чому ними не цікавиться поліція?
Авега Показати IP 3 Квітня 2019 06:55
Не нужно диктовать людям свои условия, как правильно мыслить, как правильно говорить, кто есть очень плохой, а кто хороший. Люди видят этот маразм и делают правильный выбор. Власть должна прислушиватся к мнению людей, а не диктовать свои условия!!!
Миха танкист Показати IP 4 Квітня 2019 01:39
А мне нравится ваш цирк . Это же надо так страну довести . Ну а чего можно было ожидать от скачущих . Еще поскачите и украины не будет .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus