USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

ПриватБанк збільшив ліміт на зняття готівки до 20 тисяч гривень

24 Листопада 2022 21:49
З 23 листопада ПриватБанк встановив єдині ліміти на зняття готівки у своїй мережі банкоматів з карток ПриватБанку та інших українських банків на рівні 20 000 грн.

Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Зазначається, що таку суму користувачі карток будь-якого банку можуть отримати у банкоматі ПриватБанку за одну операцію та повторити її через три години.

Станом на сьогодні по всій Україні працює понад 5 000 банкоматів ПриватБанку.

Також пресслужба банку наголосила, що при аварійному відключенні електрики онлайн-банкінг і затосунок Приват24 працюють завдяки перенесенню цифрових потужностей у хмару.

Нагадаємо, 23 листопада війська РФ здійснили чергову масовану ракетну атаку, яка призвела до відключення електроенергії по всій Україні.

Ударів зазнали житлові будинки й об’єкти енергетичної інфраструктури у Києві і багатьох областях України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus