USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Приватизація в Україні не «потерпить» до закінчення кризи

22 Вересня 2009 19:23
В Україні необхідно провести «розумну» приватизацію. Про це заявив директор Інституту приватизації Олександр Рябченко, – інформують «Волинські Новини».
Експерт відзначив, що масштабну приватизацію потрібно було здійснити ще в 2007 році. Саме тоді вона могла принести найбільшу користь державі, переконаний Рябченко.
Разом з тим, не зважаючи на пропозиції почекати з приватизацією до закінчення світової фінансово-економічної кризи, Рябченко упевнений, що її варто проводити саме зараз, оскільки «за півтора-два роки ми втратимо частину підприємств», – відзначив він.
За словами експерта, сьогодні на багатьох державних підприємствах йде скорочення штату, працівникам не виплачується заробітна плата, – повідомляє Главред. «Це розплата українського народу за некваліфікованих керівників, які були проти приходу інвесторів на етапі підйому економіки», – сказав він. Тому «вибору у нас немає», – заявив Рябченко.
Експерт запропонував «не прагнути до зірок» і провести «розумну приватизацію».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus