USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Путін хоче стягнути на Донбас сили, які вп’ятеро перевищуватимуть за чисельністю українські

13 Квітня 2022 16:19
Десятки тисяч російських солдатів незабаром прибудуть на Донбас, оскільки президент РФ Володимир Путін намагається значно збільшити кількість окупантів у регіоні. Зокрема Кремль хоче, щоб їхні сили вп'ятеро перевищували чисельність українських військ на сході країни.

Москва сподівається, що битва на Донбасі стане вирішальною. Про це пише видання The Times, передає OBOZREVATEL.

Але, за словами воєначальників, цього все одно не вистачить для перемоги у війні проти нашої країни. Вони стверджують, що сили, яка налічує десятки тисяч солдатів, буде замало.

Деякі західні джерела прогнозують, що наступ розпочнеться до кінця тижня.

Супутникові знімки та звіти показують, що Кремль нарощує війська та техніку в низці місць уздовж кордону. Сили намагатимуться згрупуватися навколо Ізюма, на південний схід від Харкова, перш ніж рухатися далі на південь, аби захопити місто Слов'янськ.

Потім планують просування на південний схід, щоб оточити українських захисників.

Однак, незважаючи на спроби Путіна розбити Збройні сили України, військові джерела в Києві наполягають на тому, що кількість військ, яка, як очікується, рине на схід найближчими днями, все ж таки не відповідає кількості, необхідній для перемоги Росії.

Крім того, українські війська серйозно готуються до російського натиску, що наближається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus