USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Путін – найбагатша людина у світі: озвучено статки президента РФ

19 Квітня 2023 23:24
Президент РФ Володимир Путін є найбагатшою людиною планети. Свої гроші він приховує за допомогою підконтрольних олігархів, а розмір його статків сягає $200 млрд.

Про це, як пише Obozrevatel із посиланням на The Sydney Morning Herald, заявив американський фінансист і правозахисник Білл Браудер.

«Він не зберігає гроші на своє ім'я, – пояснив експерт. – Кошти розподіляються через секретну мережу підставних компаній та довірчих керівників, як показали розслідування, такі як «Панамські документи». Інші люди виступали як його довірені особи».

Наприклад, коли «Палац Путіна», великий маєток вартістю мільярд доларів з видом на Чорне море, було викрито безпілотниками опозиціонера Олексія Навального, офіційна лінія полягала в тому, що він належав другові дитинства Путіна та партнеру з дзюдо, олігарху Аркадію Ротенбергу.

«Якщо ви бачите олігарха зі статком у 20 мільярдів, швидше за все, 10 мільярдів з них належать Путіну», – каже Браудер, який провів роки, просуваючи кампанію за санкції проти Кремля після смерті свого колишнього адвоката, викривача корупції Сергія Магнітського у російській в'язниці.

Читати ще: Дохід з горілки та найбільша квартира в Росії для Кабаєвої. Як живе Путін

Браудер вважає, що Захід має обрушитися «як тонна цегли» на країни та компанії, які допомагають Росії ухилятися від санкцій.

«Наприклад, російські яхти, які сиділи в Середземному морі, зараз стоять у марині в Дубаї чи Туреччині. Ми маємо санкціонувати ці марини, щоб кожен, хто будь-коли розглядав можливість швартування російської яхти, подумав двічі», – каже він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 20 Квітня 2023 07:05
Скільки б не мав—-всеодно здохне...
Мюслі UA Показати IP 20 Квітня 2023 10:36
Позабирать и роздать все людям
Читач Показати IP 20 Квітня 2023 22:40
Це не людина,а нелюд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus