USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Путіну ця обуза не потрібна, – Коломойський про «Л/ДНР» та закінчення війни на Донбасі

27 Листопада 2018 21:23
Бізнесмен, колишній глава Дніпропетровської області Ігор Коломойський вважає, що Україна швидко поверне Донбас, але це може статися лише шляхом перемовин.

Про це він розповів під час інтерв’ю головному редактору видання Лівий берег Соні Кошкіній, яке оприлюднено в Youtube 27 листопада, повідомляє ТСН.

Коломойський переконаний, що лише домовившись з людьми, які живуть на окупованому Донбасі, можна повернути його до складу України.

«Донбас Україна має повернути достатньо швидко. З Кримом буде дещо важче, але все одно повернемо. Все залежить від наших політиків і Путін тут ні до чого. Треба домовитися з тими людьми, які на Донбасі», — сказав він.

Бізнесмен вважає, що Путіну Донбас не потрібен в складі РФ і йому вигідніше інтегрувати цю територію до України.

«Те, що кажуть, що ось там сидить Путін і всім керує — це смішно. Путіну цей тягар не потрібен. Йому вигідніше було б інтегрувати Донбас до України, щоб руйнувати її зсередини. Путін не єдиний хто вирішує це питання. Єдине, він не дозволить повернути Донбас воєнним шляхом» — додав Ігор Коломойський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю ІГОРЯ КОЛОМОЙСЬКОГО – ПРО ВИБОРИ, «КВАРТАЛ-95» ТА СВОЇ ПЕРШІ ВЕЛИКІ ГРОШІ. ЧАСТИНА ІІ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus