USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Рада підприємництва при Луцькому міському голові змінить звій склад?

11 Березня 2009 17:06
Сьогодні, 11 березня, рада підприємців при Луцькому міському голові не набрала кворуму, оскільки присутніми були лише 5 осіб, – інформує репортер «Волинських Новин».
Присутні члени ради сьогодні лише обговорювали проблемні питання, проте рішень не приймали, оскільки не було відповідного кворуму. Голова ради Олександр Слабенко сказав, що аналіз присутніх розміститься на офіційному сайті ради підприємців, проведуть бесіди з приводу того, працюватимуть чи ні члени, які «прогулюють» засідання.
Окрім того сьогодні одним із питань порядку денного було включення до складу ради підприємців доцента кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Луцького національного технічного університету Федора Крисака.
 
Довідково:
11 березня під час засідання ради підприємців були присутні такі особи: Голова ради Олександр Слабенко, члени ради Ігор Дильов, Юрій Довгун, Андрій Козюра та директор департаменту підприємництва Луцької міськради Олександр Козлюк.
Офіційний сайт ради підприємців www.rpl.lutsk.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus