USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Радник Трампа лобіював у США інтереси Партії регіонів, - ЗМІ

19 Серпня 2016 08:31
Очільник передвиборної кампанії республіканця Дональда Трампа Пол Манафорт організував таємну операцію по лобіюванню в Вашингтоні Партії регіонів під час правління позбавленого звання президента Віктора Януковича.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на агентство АР.

Лобіювання Партії регіонів включало спроби організувати позитивне висвітлення ПР в пресі, наприклад у The New York Times, The Wall Street Journal і The Associated Press.

Заступник Манафорта в штабі Трампа Рік Гейтс особисто керував роботою двох відомих вашингтонських лобістських фірм Mercury LLC і Podesta Group Inc.

Нагадаємо, світло на діяльність Манафорта в Україні пролило видання The New York Times. Так, на початку серпня воно опублікувало матеріал, у якому розповідалося, що в період з 2007-го по 2012 року глава передвиборчого штабу Трампа Пол Манафорт отримав 12,7 мільйона доларів від прокремлівської Партії регіонів, очолюваної президентом України Віктором Януковичем. Там також йдеться про те, що Манафорт був основним консультантом Януковича, який втік з країни в листопаді 2013 року. Водночас Манафорт заперечив отримання будь-яких грошей.

Як відомо, НАБУ підтвердило перебування імені Манафорта в списках "чорної бухгалтерії" ПР, згідно з якими він отримав 12,7 мільйона доларів. Наразі за цією справою ведеться розслідування.

Своєю чергою, Дональд Трамп провів низку кадрових перестановок у своєму передвиборчому штабі, обмеживши у функціях Пола Манафорта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 19 Серпня 2016 09:40
А чому при переході з ізраїльської преси до української брехалки сума зросла з 1,7 до 12,7 мільйона?Різниці в принципі ніякої, але ж правда є правда, хоча б в цьому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus