USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ратнівські лісівники затримали браконьєрів

23 Вересня 2009 14:33
Від початку відкриття мисливського сезону це вже 5 випадок, коли лісова державна охорона вилучає зброю у полювальників. Про це 23 вересня інформують «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, працівники Гірницького лісництва ДП «Ратнівське ЛМГ» – помічник лісничого Віталій Кіпень, єгер Олександр Октисюк, майстри лісу Богдан Дейнека та Володимир Октисюк – у неділю, 20 вересня, на водно-болотних мисливських угіддях поблизу озера Оріхово помітили двох полювальників.
З метою проконтролювати дотримання правил полювання працівники державної лісової охорони вирішили поцікавитись документами прибульців.
Як розповів мисливствознавець ДП «Ратнівське ЛМГ» Микола Старушик, незнайомці на прохання природоохоронців пред’явити мисливські квитки та дозвіл на полювання в цих угіддях відреагували лайкою та категорично відмовились давати будь-які пояснення. Довелося скласти акт про вилучення мисливського знаряддя, разом із ним у Ратнівський районний відділ міліції були передані на зберігання і  рушниці.
Ратнівські пінкертони оперативно вирахували винуватців пригоди. Ними виявилися жителі Ковеля Руслан С. та Анатолій Т. Браконьєрів вже притягнуто до адміністративної відповідальності.
Начальник відділу мисливського господарства Волинського обласного відділу лісового та мисливського господарства Руслан Люшук повідомив, що з часу відкриття мисливського сезону це вже 5 випадок, коли лісова державна охорона вилучає зброю у полювальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus