USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Райони Волині вирішать самі, коли прийде зима

8 Жовтня 2008 10:50
Голова облдержадміністрації Микола Романюк підписав розпорядження про початок опалювального сезону в області. Про це 8 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Волинської ОДА, у документі рекомендовано розпочати опалювальний сезон 2008-2009 років із моменту встановлення середньодобової температури упродовж трьох днів +8С. Разом із тим рішення про конкретну дату початку подачі тепла – за владою на місцях.
Теплопостачання та гаряче водопостачання в першу чергу здійснюватиметься  дитячим, лікувальним, учбовим закладам, будинкам-інтернатам для інвалідів та геріатричних пансіонатів.
Розпорядженням зобов’язано голів райдержадміністрацій та міських голів забезпечити стовідсоткову оплату за спожитий природний газ підприємствами комунальної теплоенергетики до 15 жовтня 2008 року. Щоб зекономити енергоресурси, теплопостачальні підприємства області суворо дотримуватимуться температурних графіків у роботі котелень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus