USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Реформування луцького ЖКГ перенесли на понеділок

19 Листопада 2008 18:34
Розгляд питання про реформування житлово-комунального господарства Луцька міськрадою перенесли на наступне пленарне засідання, яке відбудеться 24 листопада. Сьогодні, 19 листопада, розглядали лише запропоновані зміни, які депутати вирішили доповнити та обдумати кілька днів. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Депутати міськради вирішили все-таки не поспішати і не приймати  революційного рішення. Зокрема пропонується визначити єдиного надавача конкретних комунальних послуг. Це означає, що усю відповідальність за теплопостачання, прибирання, ремонт нестимуть ті структури, які надають ці послуги.
Також передбачається створення експлуатаційних бригад, що об’єднуватимуть окремі групи будинків та прибудинкових територій. Для ефективного управління житловим фондом та наближення відповідальних осіб до мешканців потрібно закріпити майстрів-управителів за кожною експлуатаційною дільницею.
Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Владислав Стемковський зазначив, якщо «депутати не комплексуватимуть при моєму виступі та хочуть змін, то підтримають реформування».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Листопада 2008 20:41
Ну и что поменяется? все те же лица, в той самой хате... А у нас на Арцеулова- полный бардак!!! срач, грязь, постоянные раскопки- ну прямо клад ищут сантехники!!! и мастерам жека- до одного места все- за что мы им платим?
Анонім Показати IP 20 Листопада 2008 10:29
Це все афери Стемковського
Лучанин Показати IP 20 Листопада 2008 14:14
Правильно. Треба міняти. ЖЕКИ ліквідовувати. І мусять бути відповідальні в дворах - як при совєтах. Тоді буде порядок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus