USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Реконструкція проспекту Волі коштуватиме понад 40 мільйонів

10 Липня 2016 17:34
Луцька міська рада оголосила проведення відкритих торгів на реконструкцію проспекту Волі, очікувана вартість якої складає 41 мільйон гривень.

Проект передбачає реконструкцію проспекту Волі від вулиці Шопена до вулиці Чехова в Луцьку - згідно технічної специфікації. Відповідне оголошення розмістили в електронній системі публічних закупівель Prozorro, - інформує «Волинь24».

Тендерні пропозиції прийматимуться до 1 серпня.

Вимоги до учасників у торгах:

- наявність переліку машин, механізмів, устаткування, необхідних для виконання робіт;

- наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід;

- досвід у виконанні аналогічних договорів із будівництва (реконструкції) або ремонту об’єктів вулично-дорожньої мережі;

- фінансова спроможність.

Нагадаємо, напередодні 2016 року обранці громади міста вже дискутували з приводу доцільності реконструкції проспекту Волі. Тоді йшла мова, що на реалізацію проекту потрібно 37 мільйонів гривень, адже доведеться переносити комунікації, бордюри, заново мостити тротуари. Така сума для міста – нереальна, стверджували члени бюджетної комісії міськради.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, для порівняння, на ремонт частини проспекту Волі у Луцьку від вулиці Словацького до вулиці Шопена (ділянка 600 метрів), влаштований напередодні місцевих виборів, міський голова Микола Романюк витратив більше 11 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 10 Липня 2016 17:45
"Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, для порівняння, на ремонт частини проспекту Волі у Луцьку від вулиці Словацького до вулиці Шопена (ділянка 600 метрів), влаштований напередодні місцевих виборів, міський голова Микола Романюк витратив більше 11 мільйонів гривень." В даній цитаті автор допустив помилку: 600 метрів чи все ж таки до вулиці Винниченка?
Читач Показати IP 10 Липня 2016 19:16
Скоріш би зробили той проспект Волі...по тротуару пройти неможливо(((( стидоття... центральна вулиця називається.....
Читач Показати IP 10 Липня 2016 19:58
Треба робити, бо неможливо ходити.
мяр Показати IP 11 Липня 2016 00:43
ВОВК 10 Липня 2016 18:33 відповісти +9-0 полішуцтво делегувало в Міську краду кращих своїх представників. Тепер коли з халупи хлопа роблять стійло - кричать Гвалт. А ви шо думали шо селюк Романюк має якесь відношення до культури. Касамольці вміють руйнувати і робити плац для плебсу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus