USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

UKR.NET завжди у твоєму мобільному

24 Червня 2009 17:07
Портал червня УКРНЕТ і погода на POGODA.ukr net тепер доступні з мобільних телефонів, комунікаторів, КПК і смартфонів. Про це 24 повідомляють «Волинські Новини».
 
Компанія «УКРНЕТ» приготувала своїм користувачам літній подарунок – версії для мобільних браузерів порталу UKR.NET та сервісу погоди POGODA.ukr.net.
 
Тепер, збираючись у відпустку, можна сміливо залишати ноутбуки вдома –  прочитати останні новини і дізнатися прогноз погоди можна буде в будь-який момент з мобільного телефону. «Ми розуміємо, що мобільний телефон – це невід’ємний атрибут сучасного життя. Все більше і більше людей користуються пристроями з розширеною функціональністю для доступу в Інтернет. Тому ми вважаємо за необхідне надати нашим користувачам можливість читати новини і дізнаватися прогноз погоди завжди і скрізь – у дорозі, на відпочинку або на зустрічі, коли комп’ютера немає під рукою», – зазначає Михайло Іртлач, директор з маркетингу компанії«УКРНЕТ». Версії порталу УКРНЕТ і погоди для мобільних браузерів відрізняються простотою, обмеженої графікою і високою швидкістю, що сприяє економії мобільного трафіку. При цьому виконуються основні функції стаціонарних версій. «Мобілізація – важливий напрямок діяльності компанії« УКРНЕТ ». Мобільний Інтернет в Україні стрімко зростає – у 2008 році темпи зростання бездротового доступу становлять 70%. Його аудиторія – молоді, ділові, активні люди. А ми хочемо, щоб сервіси компанії «УКРНЕТ» були так само мобільні, як і їх користувачі», – стверджує Михайло Іртлач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus