USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Реєстратуру поліклініки №1 у Луцьку оновлять за пів мільйона

17 Вересня 2022 14:26
До кінця року запланували провести поточний ремонт реєстратури відділення загальної практики сімейної медицини №1 центру первинної медичної допомоги Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади, що на проспекті Волі, 66а в Луцьку.

КП «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади» оголосило тендер на відповідні роботи на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 22 вересня.

Очікувана вартість ремонту – 513 936 гривень.

За ці кошти мають зробити наступне: заміна дверей, вікон, монтаж скляної перегородки, улаштування цегляних перегородок, штукатурення, шпаклювання та фарбування стін, улаштування підвісних стель «Армстронг», облицювання поверхонь стін керамічними плитками, заміна підлоги, улаштування паро-, теплоізоляції, заміна світильників, вимикачів, розеток, електромонтажні роботи, заміна умивальника, вентиляційних решіток тощо.

Усі роботи в реєстратурі відділення загальної практики сімейної медицини №1 мають закінчити до 31 грудня поточного року.

Гарантійний термін на ремонт буде становити 36 місяців.

Нагадаємо, розробники презентували скореговану проєктно-кошторисну документацію на проведення робіт із реставрації приймального відділення ТМО у Володимирі, що передбачає створення на його базі відділення екстреної медичної допомоги.

На головному фото – оновлена рецепція КП «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №2», що на проспекті Відродження, 13.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 17 Вересня 2022 21:16
вся країна затягує пояс, а бариги від медицини хочуть розікрасти кошти громади?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus