USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Робочий тиждень у Волинській ОДА розпочався із хвилини мовчання

2 Лютого 2015 09:57
Хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв Волині. Минулого тижня відбулося три похорони.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації Володимира Гунчикаіз керівниками міст та районів Волині сьогодні, 2-го лютого.

До присутніх звернувся губернатор.

«Війна продовжується й минулого тижня ми поховали трьох наших захисників, це: Василь Зелінський, Олександр Плоцедим, Михайло Мазаєв. Прошу усіх встати і хвилиною мовчання вшанувати наших героїв», - сказав Володимир Гунчик.

Нагадаємо, пізнього вечора, 29 січня, біля будинку Олександра Плоцедима, що на вулиці Коте Шилакадзе у Рожищі, чорну пітьму ночі розривало мерехтіння сотні лампадок, які запалили друзі, сусіди, однокласники, незнайомі люди, які чекали останнього приїзду військовика-контрактника до отчого дому, аби попрощатись з ним назавжди.

Вже наступного дня, 30-го січня, у Луцьку закликали під час прощання із полеглим в Іловайському котлі Героєм змінюватися та пам’ятати, що боєць-волинянин Василь Зелінський загинув заради мирного життя України.

Також волиняни прощалися із загиблим Олександром Войчуком, який загинув майже п’ять місяців тому в іловайському котлі. Він був похований у місті Дніпропетровськ як невідомий солдат. На той момент, коли обірвалося його життя, хлопцеві було 25 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus