USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 42.60 43.00
  • PLN 9.70 9.86

Родина Єремеєвих дякує всім небайдужим українцям

19 Серпня 2015 22:25
Родина Єремеєвих щиро дякує друзям, партнерам, колегам та всім небайдужим українцям, які висловили жаль за трагічною загибеллю Ігоря Мироновича, прийшли підтримати його сім'ю у цей нелегкий час і провести його у останній шлях.

"Ми вдячні всім українським та закордонним лікарям, які працювали професійно і злагоджено, щоб повернути Ігоря Мироновича. Але, на жаль, травма була надто важкою і несумісною із життям. Завершився земний шлях хорошої людини, чоловіка, батька, політика, патріота. Вічна Пам'ять про нього у наших серцях. Царство Небесне", - йдеться у листі рідних покійного до редакції Інформаційного агентства Волинські Новини.

Нагадаємо, народний депутат Ігор Єремеєв 26 липня впав з коня під час верхової їзди у полі між селами Лище та Крупа Луцького району. Лікарі діагностували у Ігоря Єремеєва закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа. На лікування його перевезли у клініку в Цюриху (Швейцарія).

Серце Ігоря Єремеєва перестало битися 12 серпня в клініці у Цюриху. Йому було 47 років. Чин похорону за покійним народним депутатом відбувся 15 серпня у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Для того, аби віддати останню шану покійному, зібралося декількасот осіб.

Друзі, колеги, опоненти, пересічні люди, які знали його чи ніколи не були з ним знайомими - усі вони пригадують бізнесмена, політика, благодійника, Людину.

ІГОР ЄРЕМЕЄВ: КАДРИ З ЖИТТЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА. ФОТОРЕПОРТАЖ

Світла та вічна пам'ять...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
секретар Показати IP 20 Серпня 2015 10:48
чогось так мені його шкода.не знала його, не цікавилась його політичним життя.просто знала,ЩО Є ТАКИЙ ДЕПУТАТ.але дуже жаль його,як людину.
сусід Показати IP 20 Серпня 2015 12:36
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus