USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Родині загиблого волинського прикордонника подарували його портрет, виготовлений із 25 тисяч сірників

19 Серпня 2022 22:22
У пам’ять про загиблого в російсько-українській війні волинського прикордонника Миколу Ткачука для його родини передали портрет, виготовлений із сірників. Картину виконав майстер із села Новосілки Юрій Семенюк.

Про це розповіли у пресцентрі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Для портрета чоловік використав 25 тисяч сірників та 23 кольори. Робота зайняла три тижні.

Читати ще: «Він дбає про нас і після смерті… Наш святий Миколай», – вдова волинського Героя

На знімку, з якого майстер виготовляв портрет, Микола Ткачук зі своєю вівчаркою-напарницею патрулює ділянку українсько-польського кордону. Фотографію зробили торік, незадовго до того, як прикордонник відправився боронити схід України.
Як розповіла дружина загиблого прикордонника Оксана Ткачук, родина щодня приходить на кладовище, аби побути біля могили.

Читати ще: Якщо доньки немає, знаю, що вона побігла на кладовище, – вдова прикордонника з Волині

«Вона (донька – ред.) перша біжить. Якщо я знаю, що її десь нема, то вона побігла туди. Навіть сусіди є, що на машині їдуть, бачать, що вона біжить, і підвозять додому», – додала жінка.
Доньці Миколи Ткачука, яка невдовзі піде до першого класу, прикордонники подарували шкільний рюкзак і письмове приладдя.

Микола Ткачук загинув 24 березня в Донецькій області, куди перевівся рік тому. До цього служив на рідній Волині. Був кінологом у відділі прикордонної служби «Пархоменкове» поблизу Устилуга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus