USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Міський голова має бути присутній під час суду щодо службового авто

8 Травня 2015 17:51
Луцький міськрайонний суд відклав слухання справи про автомобіль, яким користується міський голова, на 15 травня. Він частково задовольнив клопотання депутата Андрія Осіпова про особисту присутність у залі суду відповідачів – Миколи Романюка і Юрія Вербича. Про це інформує Громадське Волинь.

Так, депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов стверджує, що міський голова Микола Романюк користується автомобілем, що безоплатно наданий приватною компанією. Це на думку позивача, «підриває авторитет влади і створює небезпеку прихованого підкупу». Натомість сам Романюк переконує, що ніякої корупції у використанні цього авто немає.

Зі слів Осіпова, «Хюндай Сонату» “подарувало” Романюку ТОВ «Бріз ЛТД», що пов’язане з групою «Континіум». Приблизна вартість такого авто – 30 000 доларів США.

Через суд Осіпов вимагає визнати дії міського голови незаконними і зобов’язати його повернути транспортний засіб юридичній особі. Відповідачами у цій справі є Микола Романюк, його заступник Юрій Вербич і відділ з питань запобігання та виявлення корупції Луцькради. Однак на сьогоднішнє судове засідання захищати їх інтереси прийшов начальник юридичного відділу Олександр Рачков.

Суддя Олександр Гринь відмовив у задоволенні такого клопотання.

Андрій Осіпов зауважив, що «використання юридичної служби міської ради для захисту власних незаконних дій суперечить праву. Це не юридичний відділ міського голови. Мовляв, нехай Романюк і Вербич беруть особисту участь».

Таким чином суд визнав обов’язковою участь у засіданні Миколи Романюка і Юрія Вербича або їхніх особистих представників чи адвокатів. Слухання справи відклали до 15 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанка Показати IP 8 Травня 2015 18:28
Хахаха, що Осіпову на місце Романюка хочеться? Ви його попередьте, що як тільки добереться - на його місці теж хтось "розумний" з'явиться і буде його чмирити
Лучанин Показати IP 8 Травня 2015 19:31
Не добереться, тому що цілком позбавлений харизми. Підлий, підступний, йде по трупах. Люди вже давно розкусили цього горішка.
цікавий Показати IP 8 Травня 2015 19:42
А що, не на війні? Медичне ж обстеження проходив? Чи купив за західінкомбанківські гроші жовту довідку?
Аа Показати IP 8 Травня 2015 20:02
Не вже краще було б купити авто за кошти громади.
Це я Показати IP 9 Травня 2015 10:52
У нас що не вибори,то все гірше.Осіпов, то ще гірше, ніж Шиба.Він зневажає людей.особливо розумних.Втакий важкий час треба згадати, що коней на переправі не міняють.
при всем уважении к Показати IP 9 Травня 2015 13:10
больше начинаю уважать романюка.он по трупах не идет
Мірик Показати IP 9 Травня 2015 16:26
Там серед депутатів більшість одні шизіки та прошмандовки, вони всі бігають від партії до партії, бо працювати ж не хочеться, а так немов би щось рішають, а насправді тільки свої дєлішкі творять за грошики, одна Бунда чого варта, вже перескочила із своїм Артурчиком в нову, бо в батьківщині вже нема що ловити, люди добрі, не ведіться на цих придурів, бо вони знов лізуть, як таракани, Никитюктеж скоро буде скакати, щоб по новому вскочити на хвилі провладної партії, для людей вони дулю зроблять, а для себе все, це ж постійні ненажери, ще пару хат збудують собі.
Василь, лучанин Показати IP 9 Травня 2015 18:29
Опозиція боїться,за те, що мер забере собі не тільки авто а й приміщення всієї міської ради разом зі столами, стільцями та оргтехнікою...Прийде рулити новий голова – нема на чому сидіти, чим їхати...Куди він, бідолаха прилаштує свою "молоду" команду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus