USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Надбавки Романюку та заступникам: кому, скільки й за що

2 Грудня 2015 18:37
Луцький міський голова Микола Романюк хоче собі надбавок понад 100%, натомість педагоги не можуть отримати індексацію, мовляв, у бюджеті для них коштів не передбачили.

Про те, які надбавки пропонують до платні меру Луцька і його заступникам, йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 2-го грудня.

Зауважимо, що згідно з проектом рішення, надбавка меру до посадового окладу - 110%, (25% – за стаж роботи, 80% – за ранг службової особи та 5% – за звання «Заслужений економіст України»).

Натомість першому віце-меру Тарасу Яковлеву можуть встановити загальну надбавку 85%, заступникам Юрію Моклиці – 80%, Богдану Гончаруку – 85%, Юрію Вербичу – 110%.

Окрім цих надбавок, у документі передбачено преміювання посадовців. Ба більше того, владці матимуть й виплату матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та допомоги для оздоровлення при наданні щорічної відпустки.

Надбавки меру і його заступникам пропонуються на розгляд депутатів міськради під час наступної сесії.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ УКРОП У ЛУЦЬКІЙ МІСЬКРАДІ НЕ ДЕЛЕГУЄ ПРЕДСТАВНИКІВ В КОМАНДУ МЕРА?

Зауважимо, як нещодавно повідомлялося, луцьким освітянам зняли усі надбавки. Як пояснив начальник міського управління освіти Олег Гребенюк, доплата індексації працівникам сфери освіти міста не відбувалася через нестачу коштів.

Аби зрозуміти, кому і за які заслуги пропонуються надбавки у міськраді, ми подаємо текст проекту рішення без змін:

«1. Установити щомісячну надбавку за вислугу років:

1.1. міському голові Романюку Миколі Ярославовичу у розмірі 25 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 24.11.2015 становить 16 років 9 місяців 27 днів).

1.2. першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлеву Тарасу Володимировичу у розмірі 15 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 03.12.2015 становить 8 років 7 місяців 9 днів).

1.3. заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Гончаруку Богдану Олександровичу у розмірі 15 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 03.12.2015 становить 9 років 2 місяці 21 день).

1.4. заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Моклиці Юрію Володимировичу у розмірі 10 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 03.12.2015 становить 4 роки 8 місяців 7 днів).

1.5. заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючому справами виконавчого комітету міської ради Вербичу Ю.Г. у розмірі 40 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (стаж роботи, який дає право на надбавку станом на 03.12.2015 становить 31 рік 6 місяців 1 день).

2.Установити щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проектів нормативно - правових актів та проведення експертизи проектів таких актів:

2.1. Міському голові Романюку Миколі Ярославовичу - у розмірі 80 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

2.2. першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлеву Тарасу Володимировичу, заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренку Сергію Анатолійовичу, Гончаруку Богдану Олександровичу, Моклиці Юрію Володимировичу, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючому справами виконкому Вербичу Юрію Григоровичу - у розмірі 70 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

3. Установити міському голові Романюку М.Я. надбавку за почесне звання “Заслужений економіст України” – у розмірі 5 відсотків посадового окладу.

4. Надавати міському голові Романюку М.Я. першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлеву Т.В., заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренку С.А., Гончаруку Б.О., Моклиці Ю.В. заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючому справами виконкому Вербичу Ю. Г. матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

5. Здійснювати преміювання міського голови Романюка М.Я., першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлева Т.В., заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренка С.А., Гончарука Б.О., Моклиці Ю.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконкому Вербича Ю.Г. відповідно до умов Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом виконавчих органів Луцької міської ради.

6. Виплату матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та допомоги для оздоровлення при наданні щорічної відпустки, а також преміювання міського голови Романюка М.Я., першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Яковлева Т. В., заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григоренка С.А., Гончарука Б.О., Моклиці Ю.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючому справами виконавчого комітету міської ради Вербича Ю.Г. здійснювати на підставі розпоряджень міського голови у межах фонду оплати праці».

Зауважимо, що нову зарплату градоначальник буде отримувати вже з 24-го листопада 2015 року, а його заступники з 3-го грудня 2015 року, якщо обранці громади ухвалять відповідний проект рішення під час чергової сесії завтра, 2-го грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Микола Показати IP 2 Грудня 2015 19:24
Та вже задовбали, який мер, ми в Англії живемо?
освіта Показати IP 2 Грудня 2015 20:15
просто нема слів...
Ас Показати IP 2 Грудня 2015 20:22
Хай бере бідна людина можливо на власні похорони збирає не вистачає покидьку на гроб вже люди клянуть цю сатану банкірсько комсомольську На людських сльозах в рай не заіде
виборець Показати IP 2 Грудня 2015 21:36
Ще довго ми будемо дурнями при жидах.Вроді в виборчих бюлетнях не було українців.Куди не глянь одна жидва.А де ж українці? Ми ж є етнічною нацією на цій землі. Чи тільки на папері історії?
місцева Показати IP 2 Грудня 2015 21:41
Молодець! Не береже ж він себе, Микола Ярославович! Все про людей думає! P.S. головне що вибрали! І знов дежавю! А Палиця до речі від зарплати відмовився...
Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 21:54
При своїх дивідендах Романюк міг би і від зарплати відмовитися, не те що від надбавок.
Марта Показати IP 2 Грудня 2015 22:09
Щедрість нашого мера майже безмежна, бо закінчується лише оплатою своїх заступників (сподіваюсь, що вони відпрацьовуватимуть ці доплати). Шкода лише, що на інших лучанах його щедрість закінчується. А педагоги в наступний раз нехай думають за кого голосувати, хоча й жаль їх, бо спочатку вони були використані для отримання Романюком посади, а потім він залишив без індексації їх і без того мізерні зарплати. "Не передбачено бюджетом...", але ж в нього можна було заздалегідь внести зміни і передбачити ці кошти. Принаймі, на передвиборче преміювання (тобто стимулювання збору голосів "за") керівників ДНЗ гроші швидко знайшлись. Ай-йа-йай.
Ого! Показати IP 2 Грудня 2015 22:59
Дайте я його хоч за горло потримаю!
Анонім Показати IP 3 Грудня 2015 00:07
Людина рахунку грошам немає Він міліардер
Deymon Показати IP 3 Грудня 2015 00:17
Які нах... надбавки. Маєте ставку і керівні посади так що *баште. А не кляньчите надбавки матеріальну допомогу. Оздоровчі. А про простих людей ви й не пояинали думати. А індексацій немає. Бо немає грошей запланованих. А на надбавки чмнлвникам слугам народу є - свинство з вашого боку й подавати такі питання на голосування. Одумайтесь а то будем тролити цілим містом
124--- Показати IP 3 Грудня 2015 02:01
колись надбавки по закону не перевищували 50% !!!
ЛУЧАНИН Показати IP 3 Грудня 2015 04:11
Волиняни!А що ви так напали на романюка за надбавки?Ви ж його самі вибрали на виборах-проголосували!а тепер гоните бочку на нього!Що вибрали-те і маєте!Вибрали-тепер радуйтесь!Тут ніхто крім виборців не винуватий!100%надбавки до зарплати(це виходить подвійна зарплата)-от вам і Романюк!А от Палиця до речі від зарплати відмовився...!От тепер бачимо-хто є хто!Тепер можна порівняти!Все пізнається в порівнянні!
Луцьк Показати IP 3 Грудня 2015 08:04
Головне що потім розказуватиме скільки зробив за НАШІ гроші нам. І всюди сфотографується і відео назнімає...
Лучанка Показати IP 3 Грудня 2015 08:26
))) ще не так давно хвалили, а сьогодні - ганите.....то ж такий Романюк - господарник, бруківку кругом кладе...та він кладе бруківку на тротуари і )(....на всіх лучан..... а взагалі прикольно...писали ж, що перед виборами був тиск на педагогів, щоб голосували за нього, а тепер така дяка....
Аня Показати IP 3 Грудня 2015 09:21
А зараз надбавки 4 рази по 50 і це в кожного керовника,вони себе не обділяють у кожній бюджетній організації.Людям індексації не дають, а собі надбавки по 5 беруть. Це просто жах. Фінансування зрізують, а началники собі побільше беруть надбавок
луцьк Показати IP 3 Грудня 2015 10:37
коментар було видалено
Світязь Показати IP 3 Грудня 2015 11:37
чого ви зараз тут є....льніки повідкривали.за що боролись на то і напоролись.тож Палиця з Товстенюком такі х*ові.які всі довольні ходили коли на нашому ЛайфНьюз(Аверс) ГОСПІДАР- романюк з а-ля Кісєльов-величко не давали Товстенюку даже рота відкрити.
Волинянка до Світязь Показати IP 3 Грудня 2015 13:13
Та педагоги на чолі з Гребенюком ліфчики на собі рвали за Романюка! Тепер рвіть себе за чуби, з*сранці продажні! Хр*н старого зайця ви отримаєте, а не доплати! Всі ж, хто голосував за Товстенюка були "алкаші, наркомани, які продаються за гречку чи пляшку горілки" - якого х*ра тепер верещите?! Ви ж свідомо обирали? І пенсіонери, які підтримували це комуняцьке лайно, теж отримають...
вихователь Показати IP 3 Грудня 2015 16:17
Ці їхні надбавки і оклади перекриють індексацію на працівників 40 луцьких садків. Де вже в людей совість????Коли понаїдаються????
А ндрій Показати IP 3 Грудня 2015 16:24
М'ягко кажучи, пану Романюку померти від скромності не грозить...Повинні б бути елементарні поняття про совість,людяність,почуття міри...Нічого не вдієш,все закономірно і логічно- для того щоб прозріти, спочатку потрібно осліпнути.
Волилянка Показати IP 4 Грудня 2015 16:21
Теж саме робиться і в обласному бюджеті, з працівників обласних організацій добавки так-звані "Юліні" позабирали при тому що кричать про підвищення зарплат вони чомусь зменшуються на 500-800 грн, а відповідь одна немаєкоштів.Собі чомусь не познімали. ДІЙСНО КОЛИ ВЖЕ НАЇДЯТЬСЯ
Так отож Показати IP 7 Грудня 2015 10:17
Згідно з проектом рішення, надбавка меру до посадового окладу - 110%, (25% – за стаж роботи, 80% – за ранг службової особи та 5% – за звання «Заслужений економіст України»).Натомість першому віце-меру Тарасу Яковлеву можуть встановити загальну надбавку 85%, заступникам Юрію Моклиці – 80%, Юрію Вербичу – 110%. ВОНИ ж ТРУДЯГИ!!!
Лучанка Показати IP 8 Грудня 2015 14:52
Як швидко вийшли з пана Романюка людяність і порядність, які він демронстрував щодня з екрану телевізора перед виборами? Це його "щира "подяка тим людям. які повірили що він був справжнім. Не можу стримати емоції, скажу: " Коли вже вони подавляться?" Освітяни за них разом з батьками утримують, ремонтують школи, садочки.А Романюк і вся його команда в той час справно будують собі маєтки, грабують країну, деребанять Волинській край. Певно, хоче знову забрати собі все те, що довелося витратити на місто перед виборами. Ганьба!
болить... Показати IP 9 Грудня 2015 09:13
навіть не дивно...а якось закономірно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus