USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Романюк обіцяє «завалити» зупинку в Луцьку. ФОТО

11 Січня 2011 16:55
Напівзруйновану зупинку біля центрального ринку Луцька обіцяють невдовзі знести.

Про це під час прес-конференції 11 січня заявив луцький міський голова Микола Романюк.

Очільник обласного центру Волині вважає, що затягувати з реконструкцією зупинки громадського транспорту, яка розташована на вулиці Глушець поблизу Центрального ринку міста, «далі нікуди».

Відтак якщо власник території, на якій розташована зупинка, не виконає своїх обіцянок реконструювати її, Романюк обіцяє до кінця тижня знести цю зупинку.

Нагадаємо, власник території, на якій розміщена зупинка, підприємець та екс-депутат Луцькради Дмитро Москвич обіцяв завершити підготовку проектно-кошторисної документації на реконструкцію напіврозваленої зупинки до 20 грудня 2010 року. Після цього на сесії міськради планувалось затвердити термін, протягом якого Москвич буде змушений реконструювати зупинку. Однак ремонт споруди так і не почали.

«Було рішення виконкому – мали розбирати це все. Подзвонив Москвич – не розбирайте, я все зроблю. От в нього залишився тиждень. Якщо він за цей тиждень її не розбере, то ми її до кінця тижня завалимо. Але, будучи депутатом, від добився, що земля його там, зупинка його там, у приватній власності», – висловився Романюк.

Натомість сам Дмитро Москвич стверджує, що усю необхідну проектну документацію на реконструкцію об’єкту він вже підготував.

«В міській раді дуже великі бізнес-інтереси до даного об’єкту нерухомості. Єдиний, хто зі мною розмовляв приватно, це секретар міськради Григорій Пустовіт, якому напередодні Нового року я сказав, що протягом трьох тижнів зроблю дах і приведу зупинку до естетичного вигляду. Але ці роботи не зможуть виконуватись в морозну пору. А зараз погода сприятлива. Поки був мороз, ми заготовили бруски. Вже завтра, післязавтра будемо їх класти, крити дах. Ті домовленості, які я дав Пустовіту у приватній розмові, виконаю», – запевнив він.

Жодних офіційних розмов, запевняє Москвич, з ним ніхто не вів. Також він впевнений, що без дозволу суду його зупинку ніхто не має права зносити.

«Це кулуарна гра бізнес-інтересів. Приватну власність можна відібрати тільки за допомогою суду. Для того, аби щось заявляти, в першу чергу вони повинні були б поспілкуватися зі мною. Крім того, в мене є всі листи, де попередня влада перешкоджала мені це зробити, а пропонувала на цьому місці облаштувати громадську вбиральню», – прокоментував Москвич.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
))) Показати IP 11 Січня 2011 20:10
Ниччё не понимаю. Это его частная собственность? вид у нее, конечно, не ахти, но что они там собираются сносить без решения суда? крышу снесло, что ли?
ліберал Показати IP 11 Січня 2011 22:02
Замість того, щоб зносити, нехай краще перевірять як цей депутат її приватизував, разом з іншим комунальним майном..
Опа! до ліберал Показати IP 12 Січня 2011 08:45
Такий класний туалет біля базара пропаде, якщо знесуть..
Віталій Показати IP 12 Січня 2011 08:47
Люди ви що? подивіться на це з іншого боку: (Москвич) ціленаправлено нічого не робить із своєю зупинкою показуючи всім що міська влада безпомічна, знущаючись над всім містом показуючи що він хтось і щось може..... Якщо романюк її знесе я його зауважаю, якщо ні то горе такому меру....
знаю Показати IP 12 Січня 2011 11:18
хамло з москальським прізвиськом ще щось про суди розказує. якщо саме неохайне, то чого моє місто має бути з такими срачами, як та зупинка. гидота. ще чекає якоїсь офіційної розмови. побачите, нічого не зробить путнього для людей чи міста, бо взяв ту точку, аби заробити на ній бабло. м.я., повністю підтримую всі ваші плани щодо того фрукта.
35 Показати IP 12 Січня 2011 11:39
це тест для мера
123 Показати IP 12 Січня 2011 12:57
правильно!!! М.Я. повинен показати "хто в хаті хазяїн", а не москвич буде відкрито заявляти, що йому усе пофіг і пох... виконком і міська влада
лучанин Показати IP 12 Січня 2011 14:06
А де і за які прислуги такі зупиночки у власність дають, і я хочу собі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus