USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк стурбований можливістю зриву наступного опалювального сезону в Рокинях

6 Березня 2009 16:32
Луцька райрада затвердила проект Програми економічного та соціального розвитку району на 2009 рік, оприлюднений першим заступником голови Луцької РДА Володимиром Романюком. Про це 6 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами Володимира Романюка, серед пріоритетів розвитку Луцького району цього року буде енергозбереження, будівництво житла, підтримка підприємництва та реального сектору економіки, посилення інвестиційної привабливості району тощо.
У цьому році передбачається реалізація двох великих інвестиційних проектів - спорудження Регіонального сміттєпереробного комплексу у селі Брище та спорудження заводу корпорації «Nestle» у селі Смолигів. Тому передбачається, що у Луцькому районі буде створено 1100 нових робочих місць.
Пан Романюк проінформував, що шляхом впровадження енергоощадних технологій, переходу на альтернативні види палива планується скоротити споживання природного газу на 25%. Усього на енергозбереження мають виділити 670 тисяч гривень, з яких більшість - 420 тисяч – піде на галузь освіти.
У програмі передбачено ремонт 62 кілометрів доріг місцевого значення та 11 кілометрів комунальних доріг. У Луцькому районі відновлять роботу 3 дитсадки - у селах Коршовець, Смолигів та Одеради, а у тих, що є відкриють додаткові групи. Крім того, планується здійснити ремонт районного будинку культури та бібліотеки.
Зауваження та пропозиції депутатів райради щодо проекту програми стосувалися ремонту доріг, спорудження школи у селі Баїв, газопроводу у селі Лаврів. Володимир Романюк також стурбований станом житлово-комунального господарства у селищі Рокині, де опалювальний сезон 2009-2010 року може просто не розпочатися.
Луцька райрада затвердила Програму економічного та соціального розвитку району на 2009 рік зі змінами та доповненнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus