USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Романюк: ЦНАП - це вже історія

18 Червня 2013 11:38
Обмін досвідом та поліпшення якості надання адміністративних послуг на території Луцька, Івано-Франківська та Любліна(Республіка Польща) – мета нового проекту, що стартував сьогодні 18-ого червня.

Про це йшлося під час зустрічі у Луцькій міській раді учасників проекту «Покращення надання адміністративних послуг населенню транскордонних регіонів шляхом створення мережі центрів надання адміністративних послуг та розвитку співпраці Луцького Центру надання адміністративних послуг, Івано-Франківського Центру надання адміністративних послуг та Люблінського Бюро обслуговування мешканців», у рамках програми Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки за фінансової підтримки Європейського Союзу.

У рамках проекту працюватимуть три міста-партнери Луцьк, Івано-Франківськ та Люблін, зокрема, співпрацю передбачили між центрами надання адміністративних послуг(ЦНАП) українських міст і люблінським Бюро обслуговування мешканців.

Головна мета – поліпшити доступність до адміністративних послуг лучан, які законно проживають на території Івано-Франківська та Любліна, а також навпаки, допомогти мешканцям міст-партнерів отримати адмінпослуги у Луцьку. Окрім цього, планують обмін досвідом між працівниками, підвищення кваліфікації, створення території полегшеного надання послуг.

Голова ВОГО «Фонд місцевого розвитку» Петро Верзун зазначив: «Ми перебуваємо на історичній події. Ми перестаємо помічаємо кордони, які є між нашими державами».

Заступник Івано-Франківського міського голови Руслан Панасюк зазначив: «Важливість цього дня мешканці вашого міста зрозуміють згодом».

Термін дії проекту 2 роки. Вартість – 468 тисяч євро. З цієї суми половину запланували на заходи у луцькому ЦНАПі. З бюджету міста передбачили виділити на проект приблизно 23 тисячі євро. Луцький міський голова Микола Романюк закликав гостей - поляків та івано-франківців - за два дні візиту ознайомитися з містом та луцьким ЦНАПом, відкриття якого, нагадаємо, переносили уже кілька разів, починаючи з кінця минулого року.
«ЦНАП – це вже історія. Все, пройшли. Тепер треба працювати над новими проектами», - зазначив мер Луцька Микола Романюк і вкотре пообіцяв, що незабаром ЦНАП у Луцьку таки урочисто відкриють. До слова, в Івано-Франківську центр працює більше двох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus