USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Росіяни атакували аеродром на Хмельниччині: троє поранених

6 Березня 2022 11:52
Уночі 6 березня російські окупанти завдали удару по військовому аеродрому в Старокостянтинові на Хмельниччині. Наразі там розбирають завали.

Про це на ранковому брифінгу повідомив керівник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, пише місцеве видання «Є».

Посадовець зазначив, що точна кількість ракетних ударів поки невідома, адже частину ворожих ракет вдалося збити системі протиповітряної оборони.

«Наразі відомо про трьох поранених. Також зараз розбирають завали», – сказав Сергій Гамалій.
Відзначимо, аеродром у Старокостянтинові став однією з перших цілей, по яких російські загарбники завдали ракетні удари 24 лютого. Опісля ворог періодично намагається атакувати цей військовий об’єкт.

Читати ще: Музикант, любитель літаків та СРСР: що відомо про лучанина, який здав під обстріл луцький аеродром

24 лютого чутно було вибухи й на Луцькому військовому аеродромі. Днями СБУ затримала зрадника, який здав ворогу під обстріл аеродром на Волині. Ним виявився відомий місцевий авіалюбитель Ілля Сметанін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus