USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Російська ФСБ звинуватила Україну в теракті в «Крокусі» та назвала Буданова «законною ціллю»

26 Березня 2024 16:04
Директор Федеральної служби безпеки держави-агресора Росії (ФСБ РФ) Олександр Бортніков заявив, що українські спецслужби готували теракт у російському Підмосков’ї. Також він назвав начальника Головного управління розвідки України Кирила Буданова «законною ціллю» Москви.

Слова Бортнікова наводять Telegram-канали Mash та ТАСС 26 березня, передають Українські новини.

Директор ФСБ Бортніков заявив, що СБУ потрібно визнати терористичною організацією. За його словами, спецслужби України сприяли підготовці теракту у «Крокусі» та готували радикалів-ісламістів на території Близького Сходу.

Читати ще: Сирський «ловив на живця» волинянина, який зливав ФСБ секретні дані розвідки

«Після теракту в «Крокусі» будуть заходи у відповідь. Глава ГУР Буданов є законною ціллю для ЗС РФ, як і всі, хто скоюють злочини проти Росії. Теракт у «Крокусі» потрібен був західним спецслужбам і Україні, щоб розгойдати ситуацію, створити паніку в суспільстві в Росії», – сказав глава ФСБ РФ.

Бортніков заявив, що замовника теракту не вдалося встановити, але РФ нібито знає, хто організовував та хто вербував нападників. Глава ФСБ РФ сказав, що наразі Буданов є «законною ціллю» для Росії.

Нагадаємо, увечері 23 березня терористи міжнародного угруповання «Ісламської держави» (ІДІЛ) заявили про свою причетність до теракту в російському «Крокус Сіті Хол».

Читати ще: Британія зробила попередження Путіну на тлі теракту в Підмосковʼї, – The Telegraph
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українка Показати IP 26 Березня 2024 17:19
Росіяни це примітивні створіння. Вони так і не сформувалися в націю це російськомовне стадо без роду і племені
Andrij Показати IP 26 Березня 2024 19:54
А тепер чекаэмо на подальшi дii москаликiв….

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus