USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Розбили носа водієві «швидкої» на Волині

2 Серпня 2013 15:06
На думку людей, які викликали лікарів «швидкої», водій довго їхав. І щоб покарати його, вони кинулися на нього зі стусанами, інформує ТРК «Аверс».
Нещодавно в області був напад на водія швидкої: «Була викликана бригада до жінки. Медики приїхали за 8 хвилин до місця, і коли пішли на верх до цієї жінки, вийшли молоді люди, які почали звинувачувати водія в тому, що він дуже довго їхав. Вони нанесли йому удар в обличчя», - розповів головний лікар «Волинського центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф» Олег Куц під час прес-туру відділеннями колишньої «швидкої».

У результаті, в чоловіка перелом спинки носа, він перебуває на лікарняному, а правоохоронці відкрили кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Перехожий Показати IP 2 Серпня 2013 15:18
Так, не мали права хлопці бити носа водієві. Мало які ситуації виникають. Може диспетчер через 3 хвилини повідомити, поки дійдуть до машини, ще й в затор попадуть, а дорогу ніхто поступитись не хоче. Треб в таких випадках бити морду Куцу! Заслужено, але якщо дійсно проходить більше 10 хвилин. Він на те і поставлений щоб навести порядок. Якщо не може, нехай лікує свого носа і поступиться людині яка зробить.
СПИДОМЕТР Показати IP 2 Серпня 2013 15:23
Погоджуюсь цілком і повністю...Напевно водій огризнувся ось і наскочив на кулак.
Хворий Показати IP 2 Серпня 2013 15:43
Хлопці, прошу вас, не бийте носа водієві... бо, тоді хто повезе мене у лікарню? Ви над цим думали?
Бідака Показати IP 2 Серпня 2013 16:14
Та давайте усім будемо бити носи! Косо глянув - отримай, оступився - на тобі, дощ пішов - тримайте всі підряд. Так буде правильно! Ми ж добрі та цивілзовані, прагнемо до Європи. А ще шукаємо виннх у своїх негараздах. Ніколи не визнаємо своєї вини, всі винуваті тільки не я! Маємо те, що заслуговуємо, і це чесно! СОРОМ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus