USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розкрадання пального Міноборони: у розшук оголосили ще одного підозрюваного

30 Листопада 2017 08:29
Національне антикорупційне бюро України оголосило у розшук представника компанії «Трейд Коммодіті» Володимира Гарькавого, який підозрюється в розкраданні 149 млн грн при постачанні палива для Міноборони України.

Про це повідомляє Еспресо із посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ України.

За даними НАБУ, Гарькавий представляв «Трейд Коммодіті» на засіданнях комісій з перегляду контрактних цін і вів переговори з чиновниками Міноборони від імені компанії.

При цьому станом на жовтень 2017 року він не був в штаті співробітників компанії. Гарькавий зник з поля зору правоохоронців 19 жовтня.

Нагадаємо, 11 жовтня детективи НАБУ і САП затримали заступника міністра оборони Ігоря Павловського і директора Департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів Міноборони Володимира Гулевича за розтрату понад 149 млн грн держбюджету під час закупівель палива для Міноборони за ст. ч.5 ст.191 КК. Їм загрожує від 8 до 12 років ув'язнення. Ігоря Павловського заарештовано на два місяці.

12 жовтня НАБУ повідомило про підозру ще двом чиновникам Міноборони у розтраті державних коштів при закупівлі палива.

Компанія "Трейд Коммодіті" фігурує у злочинній схемі щодо закупівлі палива: НАБУ і САП підозрюють офіційного власника і директора компанії Вадима Майко і неформального керівника Володимира Гарькавого. За даними ЗМІ, підозрювані у причетності до розкрадання посадовці ТОВ "Трейд Коммодіті" (Кам'янське) втекли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus