USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Розпочався ремонт дороги біля 27 школи

4 Серпня 2017 17:00
Традиційно, щоп'ятниці, керівники міста інспектують якість виконання ремонтних робіт, які відбуваються на дорогах та прибудинкових територіях Луцька, інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

4 серпня виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась побували на п'яти об'єктах.

Першою вони оглянули вулицю Липинського, де дорожнє покриття було у дуже поганому стані. “Це дорога, яка з'єднує вулиці Карпенка-Карого та Агатангела Кримського. Надзвичайно важливий, один з найдорожчих об'єктів. Робиться дорога, тротуари, зупинка громадського транспорту, адже тут знаходиться великий житловий масив, новозбудований дитячий садок №40, будується школа №27. Тут були такі ями, що люди не могли пройти, а машини не могли проїхати. Було чимало суперечок, що спочатку треба будувати - школу, чи дорогу? Вирішили спочатку зробити хорошу дорогу, щоб діти з батьками могли нормально добиратися до дошкільного закладу і школи. А ще буде зручно цією дорогою доїжджати до дитячої поліклініки. Роботи ведуться дуже активно. За місяць, півтора нова дорога буде зроблена”, - зазначив Ігор Поліщук.
Потім інспектували вулицю Олексія Шума, де завершені роботи з влаштування асфальтобетонного покриття на проїзній частині і бруківки на тротуарах та прибудинкову територію на вулицях Коперніка, 27 – вулиця Світла, 9, де тривають роботи з влаштування бруківки на проїзній частині та тротуарах. Оглянули прибудинкову територію на проспекті Грушевського, 23,25, де ще тривають роботи з влаштування бруківки на проїзній частині та тротуарах.

Побували на прибудинковій території на проспекті Грушевського, 7,9,9а – вулиці Гулака-Артемовського, 16, де активно ведуться роботи з влаштування бруківки на проїзній частині та тротуарах.

Керівники міста позитивно оцінили темпи та якість робіт. Ігор Поліщук акцентував: “Сьогодні ми об’їхали окремі дворові території, були на вулиці Липинського, де раніше практично не було дорожнього покриття. Потім були на вулиці Олексія Шума, оглянули ремонт прибудинкової території на вулиці Коперніка, 27 – вулиці Світла, 9. Були у дворах на проспекті Грушевського, 23,25. Останньою оглянули прибудинкову територію на проспекті Грушевського, 7,9,9а – вулиці Гулака-Артемовського, 16, де роботи тільки розпочалися. Ми спілкувалися з мешканцями, дослухаємося до їхніх пропозицій, які враховуємо в подальшій роботі. Цей двір плануються завершити до кінця місяця”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus