USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Розроблять новий маршрут від Луцька до прилеглих сіл

5 Вересня 2019 11:34
Після приєднання прилуцької ОТГ до обласного центру Волині у перспективі – розроблення нового транспортного сполучення від Луцька до населених пунктів, що входять у склад оновленої територіальної громади.

Про це стало відомо сьогодні, 5 вересня, під час засідання позачергової 62-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, сьогодні, 5 вересня, депутати Луцької міської ради ухвалили проєкт рішення про добровільне приєднання територіальної громади Прилуцької сільської ради до Луцька.

Так, у додатку до відповідного проєкту рішення йдеться про те, що серед пріоритетних завдань перспективного плану розвитку громади, що приєднується на 2020-2024 роки – налагодження транспортного сполучення за наступними маршрутами: Луцьк – село Прилуцьке – село Сапогове (із заїздом в село Прилуцьке).

Окрім цього, уже відсьогодні розроблятимуть новий маршрут за схемою: м. Луцьк – с. Прилуцьке – с. Дачне – с. Жабка (без заїзду в с. Прилуцьке).

Нагадаємо, 15 липня 2019 року депутати Прилуцької сільської ради проголосували за приєднання до Луцька. Так, на сесійному засіданні, яке відбулось 15 липня, за рішення про приєднання до міста проголосувало 10 депутатів. 21 серпня 2019 року відповідний проєкт рішення винесли на розгляд депутатів Луцької міської ради, які його підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 5 Вересня 2019 12:43
Тролейбуси хай пустять.
Стас Показати IP 5 Вересня 2019 14:31
Навіщо потрібні ті тролейбуси, як є автобуси з електродвигунами. Навіщо знову будувати і захаращувати місто проводами? Потрібно все ж на майбутнє думати
Знаючий Показати IP 5 Вересня 2019 16:07
Цікаво буде подивитись як міська рада знайде перевізника якщо неможе знайти перевізника в новий 55 мікрорайон.. ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus