USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ряд керівників РДА на Волині притягнуть до дисциплінарної відповідальності

20 Березня 2009 11:14
Голова Волинської ОДА Микола Романюк доручив підготувати розпорядження про притягнення до дисциплінарної відповідальності керівників ряду райдержадміністрацій за порушення виконавської дисципліни. Про це пан Романюк розповів під час наради щодо стану розрахунків за спожиті енергоносії та впровадження енергоощадних технологій, – інформує репортер «Волинських Новин».
Волинський губернатор Микола Романюк розкритикував керманичів міст та районів, що вони не подали до облдержадміністрації інформацію зокрема щодо наявності котлів, які використовують альтернативні джерела палива.
Микола Романюк доручив підготувати розпорядження про притягнення до дисциплінарної відповідальності керівників ряду райдержадміністрацій за порушення виконавської дисципліни.
Довідково:
Станом на 16 березня Волинь розрахувалася за спожитий газ на 62%. Заборгованість області наразі досягла 66 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жукова Людмила Олексіївна керівник обласної організації Партії захисту прав людини Показати IP 20 Березня 2009 22:24
Шановний, "губеранторе"!!! Не наради слід проводити, а навети елементерний порядок в "Волиньгазі", в т.ч. надлежний облік споживання газу як фізичними, так і юридичними особами, контроль оплатою фактично спожитого газу , а голвне, припинити безоплатне споживання газу і неефективне його використання, іншими словами - розкрадання газу. Ось вам шлях вирішення проблеми. Додаткові довідки за тел. 8-050-378-84-18

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus