USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Саакашвілі пообіцяв не ховатись від силовиків та прийти на допит

6 Грудня 2017 00:16
Лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі заявив, що не ховається від правоохоронців та збирається прийти на допит у середу, 6 грудня.

Про це повідомила його речниця Дарина Чиж, передають "Українські Новини".

"Він зараз у наметі під Радою, поруч зі мною", - сказала вона.

За її словами, Саакашвілі не має наміру ховатися від правоохоронців і в середу планує добровільно з'явитися на допит. Проте, ще декілька годин перед тим, Саакашвілі заявляв, що виключає добровільну явку до правоохоронців.

Як відомо, раніше генпрокурор Юрій Луценко, виступаючи у Верховній Раді, заявив, що упродовж найближчих 24 годин правоохоронці зроблять усе можливе, щоб екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі отримав підозру.

Генеральна прокуратура передала до голови Національної поліції України постанову про оголошення в розшук Міхеіла Саакашвілі. Нацполіція підтвердила, що слідчий Генпрокуратури виніс постанову про оголошення в розшук Міхеіла Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 6 Грудня 2017 12:51
Міша кішка тонка, покричати і руками помахати тільки вмієш...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus