USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Саакашвілі закидали яйцями перед початком судового засідання

18 Вересня 2017 19:38
Екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі приїхав у Мостиський райсуд Львівської області, де розглядається справа про перетин кордону ним та його прихильниками. У нього полетіли яйця.

Про це повідомляє УНІАН.

У спілкуванні з журналістами він зауважив, що польська сторона засвідчила відсутність порушення кордону, а з українським "кордонним совком" пора закінчувати.

Окрім того, Саакашвілі заявив, що у нього досі є український паспорт.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИЙ АКТИВІСТ РУХУ МЕДВЕДЧУКА ПРИЧЕТНИЙ ДО ПРОРИВУ КОРДОНУ СААКАШВІЛІ

Як повідомлялося, ввечері 10 вересня група народних депутатів і прихильників Міхеїла Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, підійшли до пункту пропуску "Шегині", зробили "коридор" і провели політика на українську територію.

Крім того, під час прориву екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі на кордоні кілька поліцейських і прикордонників отримали тілесні ушкодження. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом потрапляння на територію України Саакашвілі з його прихильниками.

На кількох учасників незаконного перетину українсько-польського кордону склали адміністративні протоколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus