USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вночі скинули три фури львівського сміття. Фотофакт

21 Квітня 2017 16:00
На полігон поблизу селища Іваничі вночі 20 квітня три автомобілі нелегально завезли і скинули сміття зі Львова.

Про це повідомив голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Львівське сміття вже на Іваничівщині. «Самопоміч» загадила Львів, а тепер хоче Волинь. Сьогодні вночі три «фури» із сміттям завітали в гості до нас. На цей момент Іваничівська селищна рада дивиться записи камер, повідомили поліцію. Прошу всіх пильнувати та повідомляти», - зазначив Андрій Бадзюнь.

Як пише «Вголос» , він згодом розповів, що сміття завезли та викинули близько 10 години вечора.

«Є свідки, які бачили це. Подія трапилася близько 10 години вечора. Приїхали три великі фури і вигрузили сміття. На жаль, через темряву побачити номерні знаки не вдалося. Поліція обіцяє поставити кордон. Також шукають можливість пробити номери через відеокамери спостережень. Зазначу, що Іваничівська селищна рада не давала жодної згоди на прийом львівського сміття. У смітті, яке викинули вчора, можна побачити різні папери та чеки, які підтверджують його львівську прописку», - розповів Андрій Бадзюнь.
Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського.

Як повідомлялося, на Рівненщині вночі 13 квітня поліція затримала вантажівку зі львівським сміттям у супроводі дорогої іномарки, які намагалися вивантажити сміття та втекти з місця злочину. Окрім того, на сміттєзвалищі у місті Дубно на Рівненщині також днями виявили вантажівку із львівським сміттям.

Зазначимо, львіське сміття виявили і поблизу с. Мар’янівка Горохівського району, та у Новоград-Волинському на Житомирщині.

До слова, нещодавно відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області, а на Малашівське сміттєзвалище, яким користується Тернопіль, найняли цілодобову охорону. Причиною такого кроку стало кількаразове несанкціоноване вивезення сміття зі Львова.

Тим часом, Андрія Садового звинуватили у безгосподарності. Так, мовляв, за 11 років на посаді мера Львова можна було вирішити проблему зі сміттям, - вважає прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. А на думку очільника Харкова Геннадія Кернеса, міський голова Львова Андрій Садовий сам зробив проблему зі сміттям політичною. Насправді вирішення сміттєвої проблеми це господарська робота мера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ігор Показати IP 21 Квітня 2017 16:08
Таких звалищ можна нафотографувати будь-де, а різних квитанцій тим більше...
Кастрюлька Показати IP 21 Квітня 2017 16:16
Свiдомому смiттю - завжди радi!
ВВ Показати IP 21 Квітня 2017 16:17
і ніякої управи ніхто не знайде, не країна а г*вно
Анонім Показати IP 21 Квітня 2017 16:33
Самопоміч -, ви дискредитуєте себе. Отим Садовим, Вусенко, Сімьоном Сімьонченком. А на вас покладалися такі надії...... Все пішло зі сміттям.
Олексій Показати IP 21 Квітня 2017 17:32
Соромно за країну, соромно за "керівників"....
Анонім Показати IP 21 Квітня 2017 18:01
краще поцікавтеся, що за сморід на 40-му - явний хімікат, постійно труять мешканців спального району Луцька якоюсь заразою
свідомий Показати IP 21 Квітня 2017 18:28
Скільки вам ще треба доказів, щоб зрозуміти, що з цими "керівниками" толку в Україні не буде?!
Украінець Показати IP 21 Квітня 2017 18:37
то шо вони все життя отак будуть по украіні возити
Кхе Показати IP 21 Квітня 2017 19:28
Взяли погрузили у вантажівки і завезли назад до Львова їхню гадость і бажано Садовому прямо під ворота.
Я Показати IP 21 Квітня 2017 20:53
В Марянівці вивезли сміття з Львова. Всі знають водія машини та її власника, бо він з Горохова. І що дальше? На цьому все закінчилося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus