USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щоби не критикували, мер хоче лишити Сапалаївку «як є»? ФОТО

6 Листопада 2013 08:39
«Останнім часом активно мусується питання очистки русла річки Сапалаївка. Напрошується висновок - краще було б лишити все як є і не було б за що критикувати», - йдеться на сторінці очільника міста Миколи Романюка у мережі Facebook.

Нагадаємо, на річці, яка, зі слів багатьох лучан, стала ганьбою міста, тривають очищувальні роботи, однак ніяк не дійдуть завершення.

Мер обурюється, мовляв інтернет і телебачення активно «мусолить» тему Сапалаївки. Таким чином, каже він, напрошується питання: краще все лишити, як є, і тоді не було б за що критикувати?

ЧИТАТИ ЩЕ: САПАЛАЇВКА У ЛУЦЬКУ ВРАЖАЄ СВОЇМ «БЛАГОУСТРОЄМ». ФОТО

«Подивіться деякі фото і самі зробіть висновок .Моя особиста позиція - максимально почистити русло річки, створити на березі річки умови для відпочинку лучан. А також почистити Теремнівський ставок. І це я буду робити, не дивлячись ні на яку критику. Історія нас розсудить», - резюмує Романюк.














Такою пропонують зробити Сапалаївку лучани, як варіант:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 6 Листопада 2013 11:29
Это, вероятно, кто-то "дал на лапу" меру. Видать, от "благодарных лучан" перепало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus