USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

Семенченко «засмутив» Порошенка блокадою його бізнесу в Росії

11 Березня 2017 14:53
Один з організаторів блокади ОРДЛО Семен Семенченко написав чергового листа президенту України Петру Порошенку, в якому, як стверджує він, засмутив главу держави. З 2 квітня 2017 року Штаб блокади торгівлі з окупантами повністю перекриє поставки вугілля з Росії та поставки товарів до них.

Про це Семен Семенченко написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"... тепер хочу засмутити вас. З 2 квітня Штаб блокади торгівлі з окупантами повністю перекриває постачання вугілля з країни - агресора (через безпосередньо кордон з РФ) і постачання товарів до РФ.

Чому це повинно вас засмутити? Петро Олексійович, пальмова олія та інші інгредієнти для вашої фабрики в Липецьку теж нікуди не поїдуть. У лютому ви тільки через станцію Конотоп прогнали 70 вагонів пальмого олії. І всього іншого - десятки вагонів. Досить платити податки країні, яка вбиває українців, пане президенте. Це аморально і злочинно. Я знаю, що закрити виробництво вище ваших сил, тому ми вам допоможемо. З 2 квітня.

І Сбербанк РФ вам доведеться закрити. Піар та заяви з цього приводу нічого не варті. Треба просто закрити, пан президент. Чи люди це зроблять самі. Через два тижні.

І остання погана новина, пане президенте. Вчора Івано-Франківська облрада підтримала блокаду. Кількість "агентів Кремля" зростає в геометричній прогресії. Тільки це якийсь український Кремль, Петро Олексійович. Не липецький", - написал Семенченко.
Нагадаємо, блокаду торгівлі з Донбасом підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. Однак напротивагу органам місцевого самоврядування у виконавчій вертикалі інші погляди. Зокрема, губернатор Волині висловився проти блокади «торгівлі на крові». Таку ж лінію «гне» і Лапін, заявляючи, що фізична блокада торгівлі з ОРДЛО спонукає до провокування силового сценарію. Мовляв, таким чином можна відрізати Україну від окупантів, або ж – від енергоносіїв.

Також в ефірі телеканалу NewsOne нардеп Ігор Лапін заявив про те, що військові, учасники блокади, «стоять за гроші» та пропускають контрабанду, і навіть озвучив конкретні цифри. Буцімто керівники отримують понад 3 тисячі в день, а звичайні виконавці – 300-350 грн. При чому жодних фактів Лапін не навів. Пригадав в своєму інтерв’ю і редут «Богдан», що був названий на честь Богдана Пташника, який воював у лавах батальйону «Донбас» і був поранений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 11 Березня 2017 15:36
Грішин-семенченка є путлєровський провокатор. блокада руйнує українську металургію на замовлення Кремля
Лучанин до Анонім Показати IP 11 Березня 2017 18:56
а Порошенко тоді хто, якщо він платить податки зі своєї фабрики в бюджет Росії?
Микола Показати IP 11 Березня 2017 20:01
Податки може і платить, але дохід з Росії в Україні то переводиться і це значно більше за податки, тому це вигідно для нас!
вова згоранець Показати IP 12 Березня 2017 01:21
Ой поможить Пеци лиПецкому с конфетами РАШЕН! ИХ тепер купуе вийсько лыныр и дыныр...на сниданок до чаю! Пеця кормить бийцив 1 АК РФ щоб у них була сила влучно з снайперськой гвинтивки стриляти в простих украинських хлопцив с з сил яки нини в окопах... Ой купуйте и вы конфеты Пеци для нашого украинського виська хай з чаем також смакують... Ато получаеться якийсь перекос????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus