USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Співачці Шакірі загрожує термін за несплату податків у розмірі €14,5 млн

29 Липня 2021 21:37
Прокуратура Барселони звинуватила колумбійську співачку і танцівницю Шакіру (Шакіра Ісабель Мебарак Ріполл) у шести податкових злочинах, за які їй загрожує тюремне ув’язнення.

Про це 28 липня повідомила газета Euro Weekly News, передає Кореспондент.

Розслідування, що стосувалося виконавиці, тривало три роки, і тепер вона може постати перед іспанським судом за ухилення від сплати 14,5 мільйона євро.

Як стверджує обвинувачення, Шакіра не платила податків в Іспанії в 2012, 2013 і 2014 роках.

Натомість співачка запевняє, що на той час проживала на Багамських островах, Іспанію відвідувала періодично. Але податкові інспектори спростували цю інформацію.

Відомо, що податковим резидентом Іспанії вважають особу, якій достатньо прожити в Іспанії півроку плюс один день. Слідство визнає, що за своєї роботи Шакіра регулярно подорожувала, але місцем її проживання була, власне, Барселона.

Крім того, зірку звинувачують у «використанні низки компаній-прокладок» для приховування доходів.

Якщо співачка піде на угоду зі слідством, судового розгляду можна буде уникнути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus