USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що тепер з мером Рожища?

2 Вересня 2015 21:05
Підісланий кимось підприємець із Луцька, який намагався Рожищенського міського голову В’ячеслава Поліщука втягнути у корупційні діяння, «забув» у міській раді сумки з «книгами», які мав завдяки хабареві продавати в Рожищі на книжковому ярмарку.

Коли рожищани заглянули в сумки, вирішили зберігати їх вміст як речовий доказ наперед спланованого злочину псевдопідприємця. Адже в сумках лежали порножурнали, насіння та щуряча отрута, - повідомляє «Волинська газета».

Тиждень тому активісти «Народної самооборони Рожища» розповіли про все у Генеральній прокураті, а голові ГПУ Шокіну та його заступникові Сакварелідзе вручили звернення з проханням покарати псевдопідприємця Артема Орлова за спробу дати хабара.

Поки що ніяких результатів, окрім словесних обіцянок від очільників ГПУ, нема.

А от В’ячеславові Поліщуку все значно легше.

По-перше, він уже не в реанімації і навіть не в лікарні, бо з понеділка приступив до виконання своїх мерських обов’язків. По-друге, йому досі навіть не оголосили підозру за фактом отримання неправомірної вигоди.

Нагадаємо, лучанин Артем Орлов звинуватив Рожищенського міського голову В’ячеслава Поліщука у вимаганні грошей за дозвіл провести в райцентрі книжковий ярмарок. За цим фактом порушили кримінальне провадження.

У п’ятницю, 14 серпня, громада Рожища приїхала на сесію Волинської облради заступитися за мера міста. Як повідомили знайомі Рожищенського міського голови, йому було недобре усі дні після того, як до нього з обшуком приїхали правоохоронці. 17 серпня В’ячеслава Поліщука госпіталізували.

19 серпня рожищенські активісти прийшли до приміщення прокуратури і УМВС України у Волинській області з вимогами перевірити особу Артема Орлова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ПС Показати IP 2 Вересня 2015 21:37
Шановні активісти,та особу Артема Орлова потрібно перевіряти в останню чергу!!! Адже його такі дії є банальною провокацією з боку "правоохоронців", яким потрібно лише галочку у вигляді оголошення підозри меру за ст. 368 ККУ. І Орлов є хорошим другом когось з оперативників. А питанням, з яким він звернувся до мера, не збирався займатись в Рожищах. Так що моя Вам порада: піднімайте питання в прокуратурі про внесення до єрдр відомостей за провокацію хабара відносно Орлова і тих правоохоронців, які проводили обшук кабінету.
РОЖИЩАНИН до ПС Показати IP 2 Вересня 2015 21:43
дайте відповідь на поставлене питання 123
123 Показати IP 2 Вересня 2015 21:39
Перш за все хай мер прокоментує чому у державній установі знаходились речі підприємця.... Хто дозволив йому чи його заступникам в держустанові зберігати той мотлох який зараз так коментують... Чи кожен пересічний громадянин може свої речі зберігати у кабінетах заступників... Чи укладався договір тимчасового зберігання з міськрадою та на яких умовах... ДАЛЬШЕ САМІ ДУМАЙТЕ.......... ДИМУ БЕЗ ПОЛУМ'Я НЕ БУВАЄ............
99 до 123 Показати IP 3 Вересня 2015 08:42
Що ти тільки плетеш? Твоя заінтересованість у цій справі очевидна, а от аргументи, як би то тобі сказати, щоб не видалили.
ПС Показати IP 2 Вересня 2015 21:46
Та цей Орлов просто забув ту сумку, так як поспішав вийти з кабінету, оскільки оперативники мали заходити до мера і приймати його, ось і все
123-му Показати IP 2 Вересня 2015 22:40
В мене таке враження,що ти і совав ту торбу по кабінетами.Це звичайна провокація ,яких зараз дуже багато , як в тому анігдоті "бо нас за це дуже її-ть",а особисто до "розумного"123-го,то скажи що тобі треба занести? буде...
До 123 Показати IP 2 Вересня 2015 22:52
Пан САвчук всі рожищани й так знають, що ви крепко розумні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus