USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Щоб зрізати дерево в луцькому дворі, потрібен дозвіл мешканців

20 Листопада 2018 22:01
Лучани часто звертаються до міської ради зі зверненнями про зрізання дерев.

І дуже часто виникає ситуація, коли половина мешканців будинку виступає за зрізання дерев, а інша половина – проти.

Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

"Ось і сьогодні житель будинку по пр. Волі, 14 у категоричній формі вимагав зрізати дерева, що ростуть уздовж дому. А його сусіди водночас просили не робити цього, бо дерева, переважно бузкові кущі, створюють їм затінок, оскільки вікна виходять на сонячну сторону і влітку тільки дерева й рятують людей від спеки.

Щоб уникнути подібних конфліктів, звертаємо увагу громадян, які бажають зрізати дерева біля своїх будинків, для цього передусім необхідно зібрати підписи усіх жильців, або більшості мешканців будинку, які погоджуються із вирубкою. В іншому випадку конфлікти неминучі. Без згоди більшості мешканців комунальні служби не будуть зрізати дерева", – зазначив Недопад.

Із його слів, на пр. Волі, 14, ймовірно, зріжуть лише старий розлогий каштан, який висихає зсередини і може впасти на дім, а також може зруйнувати фундамент будинку, бо розміщений надто близько до дому. Всі інші дерева залишаться цілими на вимогу мешканців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 21 Листопада 2018 01:52
Якщо біля кожного зрізаного, буде висаджений саджанець не молодше 5 років, то я не проти. І таке правило має діяти по всьому Луцьку.
123 Показати IP 21 Листопада 2018 06:38
зашибісь в мене в дворі жековці зрізали штук 10 нікого не питали , зрізали для того щоб цими деревами собі палити на зиму
Тамара Показати IP 29 Квітня 2022 12:03
На Братковського, 20 якийсь Сторчак самовільно зрізав декілька дерев.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus