USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Щоб врятувати церкву, на Волині укріплятимуть береги річки

6 Березня 2009 18:42
У 2009 році на виконання протипаводкових програм із Держбюджету планують виділити лишень один мільйон гривень. Про це сказав начальник управління Волинського облводгоспу Юрій Бахмачук під час підведення підсумків роботи водогосподарськх об’єктів області, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
За 2001-2008 роки на виконання протипаводкових заходів облводгоспу було виділено 14 мільйонів гривень, - розповів Юрій Бахмачук. За ці гроші відрегульовано 66,9 кілометра русел річок, побудовано і посилено 20,7 кілометра захисних дамб, 2 гідротехнічні споруди, укріплено 0,75 кілометра берега річки Західний Буг.
Такі заходи дозволили поліпшити умови проживання та господарської діяльності в 12 населених пунктах та 9 тисячах гектарів сільськогосподарських угідь, - сказав пан Бахмачук.
Цьогоріч на виконання протипаводкових програм з держбюджету намічено виділити всього один мільйон гривень. За рахунок цих грошей передбачається продовжити роботу по укріпленні річки Західний Буг, будівництва захисних споруд по селу Бучин Любешівського району, відновлення озера Нечимне.
Також заплановані проектні роботи по кріпленню берега річки Стир з метою захисту архітектурної пам’ятки Свято-Георгіївської церкви у селі Кутрів Горохівського району, - розповів начальник управління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 21:50
Бахмачук - БРЕХУН!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus