USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Штат Луцької міськради пропонують збільшити

20 Липня 2018 20:05
На 12 працівників пропонують в міській раді збільшити штат, аби ефективно реалізувати два економічні проекти та впровадити електронний обіг документів.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Члени комісії розповіли, що є проект рішення, в якому пропонується штатну чисельність міськради збільшити на 12 чоловік: 3 – в управління капітального будівництва (для роботи з НЕФКО), 3 – в (для реалізації міжнародного проекту з реконструкції вежі Чарторийських), 6 – у відділ комп’ютерного забезпечення (для забезпечення інформатизації ЛМР, адже ВР прийнята інструкція про запровадження електронного документообігу).

Учасники засідання проголосували, аби питання винести на розгляд депутатів, однак жодних рекомендацій не ухвалювали, мовляв, треба ще довивчити питання.

Нагадаємо, що в рамках угоди з НЕФКО, спрямованої на підвищення енергоефективності громадських будівель, роботи на 40 об’єктах Луцька можуть розпочати вже цьогоріч.

Щодо гранту на реконструкцію вежі Чарторийських, то заявлений бюджет проекту – 1,2 мільйона євро, співфінансування з бюджету міста – 300 тисяч гривень. Проект передбачає реконструкцію історичних пам’яток: монастир єзуїтів, вежі Чарторийських, муру Окольного замку та підземелля під технікумом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
споживач Показати IP 20 Липня 2018 20:15
всіх родственничків .... на хлібне місце мерія Нью Йорка 8 чоловік а луцьк звичайно більше
Лучанка до споживач Показати IP 21 Липня 2018 07:36
У нас є заводи які не працюють там є великі цехи, підїзди навіть ЖД дороги, інфрастуктура, комунікації..... В ці цехи перевести усі ЦНАПИ і не загаджувати центр міста цими службовими канторами, це не є осередками культури, не освітні заклади...
Анонім Показати IP 20 Липня 2018 21:10
"Все сестрины,свояченицы детки..." підростають,треба влаштовувати ближче до "корита"
Mr. Очевидність Показати IP 20 Липня 2018 21:15
потрібно читати: " хочуть збільшити штат дармоїдів за рахунок родичів і друзів"
Маразм крепчает до Mr. Очевидність Показати IP 21 Липня 2018 07:43
Не має кому красити місточки в парку, одні інтелигенти? Кожен радник ВО мера ще буде мати ВО помічника радника
Леон Показати IP 20 Липня 2018 23:36
Ну це повний абзац, у всіх електронний документообіг вводять щоб скоротити штати а в нас щоб розширити, дохазяйнувалися.
КПУ Показати IP 21 Липня 2018 11:19
Начальник УКБ точна зовнішня копія секретаря політбюро Лигачова. Навіть мають спільні риси характеру - і одному, і другому ну чертовскі хочецца поработать на восьмому десятку !
скептик Показати IP 22 Липня 2018 15:09
бажаючих послужити народу за пристойну зряплату, тобто відкусити кусок з бюджетного пирога, стає все більше і більше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus