USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скандально дешевий Renault Duster презентують у Луцьку. Фото

30 Червня 2010 09:05
Упродовж трьох днів – із 2 по 4 липня - автоцентр «Луцьк-Експо» проводить «Дні відкритих дверей». Цей офіційний дилер Renault представить волинянам новий позашляховик Renault Duster.

Автомобіль-новинка Renault Duster буквально шокував ринок своєю привабливою ціною – всього від 131 900 гривень. Він має солідну зовнішність, високий рівень безпеки та комфорту. При цьому авто не боїться складних українських доріг і готовий до заміських пригод.

Попри свій потужний, навіть дещо агресивний вигляд, Duster має компактні розміри і легкий кузов, які надають позашляховику додаткові козирі. До всього, керування повним приводом легке та інтуїтивне. Тобто, Duster адаптується до будь-яких умов, не втрачаючи при цьому контролю.


Солідна зовнішність поєднується з високим рівнем безпеки, що підсилений системою АВS, системою допомоги під час екстреного гальмування, фронтальними подушками безпеки водія й пасажира. А також боковими подушками для захисту тіла й голови.

Проект Renault Duster створювався, як доступний, невибагливий, але, водночас, комфортний та сучасний кросовер. Але, якщо більшість позашляховиків і навіть кросоверів через надмірну кількість опцій стали занадто дорогими – по 30-40 тисяч доларів, то Renault Duster приємно шокує своєю дешевизною.

«Представники середнього класу потребують сучасне авто, яке би підкреслило їх соціальний статус і на якому було би комфортно їздити щодня. При цьому їм необхідний надійний, потужний та багатофункціональний автомобіль, що пристосовується до тяжких і різноманітних кліматичних та дорожніх особливостей: великі відстані, погані дороги, міські пробки. Саме таким створили Renault Duster», - кажуть в офіційному дилерському центрі Renault.

Помірні експлуатаційні витрати завдяки економічним та надійним двигунам поряд з повнопривідними характеристиками і підвищеним комфортом роблять Duster одним з найпривабливіших автомобілів у своєму класі.

Автомобіль можна придбати, скориставшись кредитною пропозицією від лідера автокредитування – програми Renault Finance. Renault Duster можна придбати, оплативши всього 50% вартості (без врахування вартості оформлення). А на іншу частину суми надається звичайна розстрочка.

Покупець може оплатити залишок суми протягом двох років рівними платежами в гривнях.

Отож, автосалон Renault чекає відвідувачів на презентацію кросовера, який триватиме 2-4 липня в Луцьку за адресою: вулиця Дубнівська, 16. Автолюбителі матимуть нагоду взяти участь у тест-драйві нового кросовера, стати свідком розважальної програми, на якій кожного чекає приємний сюрприз.

За додатковою інформацією варто телефонувати за номерами: (0332) 280-333, (093) 312-32-56 або шукати на офіційному сайті дилера www.lutsk-expo.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антон Показати IP 5 Липня 2010 09:50
Сколько стоит такая реклама?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus